Înscrie-te în Qreator Designers Squad

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Articol prezentat de Qreator

O propunere inovativă de design vestimentar? Un accesoriu atemporal? O provocare artistică pentru toate simțurile? Un obiect care rezolvă o problemă socială? Orice ai avea pregătit în arsenalul tău de designer, ești așteptat să te înrolezi în trupa celor mai cool artiști ai momentului. Tastează www.qreator.ro și inscribe-ti proiectul in competiția Call for Artists.

Ce înseamnă acest lucru pentru un designer? În primul rând, dacă ai o idee creativă pentru un proiect artistic (fie el vestimentar, de obiect sau unul care implică ideea tehnologia), nu trebuie să te mai lupți singur ca să o pui în practică. Qreator face echipă cu tine și, mai mult ca oricând, devine loc de întâlnire pentru creatori la început de drum și pentru artiști consacrați. Astfel, prin competiția Call for Artists (care se defășoară până în martie 2020), hub-ul creativ din Piața Victoriei își propune să investească în comunitățile creative locale. Practic, timp de un an, 12 artiști români emergenți vor imagina, în fiecare lună, în colaborare cu Qreator, câte o serie Qollection.

Atenție! Nici un premiu nu se câștigă fără implicare la maximum sau fără o competiție care să îți pună în valoare abilitățile creative și pasiunea intensă pentru design. Așadar, trebuie să-i convingi pe membrii juriului că meriți să fii inclus în Qreator Designers Squad. Talente căutate? În domeniile de design vestimentar, design de obiect & produs, design de accesorii, design & tech.

Misiuni care trebuie duse la capăt? Poți încerca tema Resisting Fast Fashion - imaginează un produs care să treacă testul timpului și să nu țină cont de capriciile modei sau un accesoriu care îți poate transforma și activa mai multe simțuri. Poți accesa provocarea Back To the Future - lasă-te inspirat de fuziunea și relația dintre vechi și nou și imaginează obiecte din viitor folosind materiale din trecut, dar tehnologii actuale.

Inovează în secțiunea de Multi-Sense Design - provoacă și testează toate simțurile, creează un obiect care să suprindă prin culori, prin texturi sau, de ce nu, prin simțuri tactile. Și, nu în ultimul rând, încearcă să… Solve a Problem – adu în atenția publicului un obiect care rezolvă o problemă socială; poate fi un design vestimentar pentru persoane care nu-și găsesc atât de ușor haine în magazinele obișnuite, design de obiect folosind materiale bio sau reciclate, design de accesorii care să servească unei cauze nobile. Ai dus misiunea până la capăt? Abia așteptăm să ne întâlnim cu tine și creațiile tale în spațiul Qreator.

pic

La ce categorii te poți înscrie? Pe platforma Call for Artists există 4 mari categorii în care te poți înscrie: design vestimentar, design de accesorii (bijuterii, genți etc), design de obiect (home & deco, grafică), design & tech (noi tehnologii, noi materiale, AR, code based design etc).
Cum poate participa un designer la concurs?
Înscrie-ți ideea creativă completând formularul cu numele produsului pe care vrei să-l lansezi alături de Qreator + conceptul din spatele acestuia. Pe 15 noiembrie, juriul format din Mirela Bucovicean, Răzvan Mercan (Monocult) și Tammy (Lelograms) va anunța primii doi câștigători care vor semna colecțiile din ianuarie și februarie 2020. Competiția rămâne însă deschisă până pe 15 martie
Produsele vor fi disponibile în ediție limitată la Qreator, timp de o câte lună.

Qreator X Qollection. Qreator susține comunitățile creative locale și devine loc de întâlnire pentru creatori la început de drum și artiști consacrați. În 2018, Qreator a lansat seria Qollection, care, pana in prezent a inclus piese semnate de artisti locali consacrati - Mihaela Glăvan, Irina Voinea, Ghica Popa, Monocult, Lelograms, Șoseta 3, Laura Olaru, Victoria Finală, Maria Pălăria, Zarug, in colectii – capsula, disponibile in editie limitata la Qreator. Mai multe detalii găsiți pe www.qreator.ro.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera