Incendiu la fosta fabrica Pionierul din Bucuresti, locul unde este si clubul Colectiv

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Un incendiu a izbucnit, vineri, intr-o incapere din cladirea fostei fabrici bucurestene Pionierul, unde sunt depozitate mai multe covoare, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, informeaza Mediafax.

Fabrica se afla la adresa Tabacarilor 7, unde se afla si clubul Colectiv. Potrivit oficialului ISU, incendiul a fost anuntat la 112 cu putin inainte de ora 13.00.

Ne-am prezentat si noi la fata locului sa vedem ce se intampla mai exact - incendiul a fost stins, iar clubul Colectiv nu are nicio problema (cei care se duc la concertul Chinise Man o vor putea face in continuare fara probleme).

Oficialii prezenti la fata locului ne-au spus ca nu s-a stabilit inca o cauza exacta pentru incediu, dar ca vor demara o ancheta pentru a afla cu certitudine daca a fost spontan sau intentionat.

Mai multi oameni prezenti in incinta fabricii vorbeau ca incendiul mai mult ca sigur a fost provocat intentionat. Ramane sa aflam si declaratiile oficiale ale politistilor.

Incaperea care a luat foc are aproximativ 100 de metri patrati si este situata la parterul cladirii, intr-o zona aflata sub paza.

Daniel Vasile a mai spus că incendiul nu a provocat victime si nici nu există posibilitatea ca focul sa se extindă.

ISU a intervenit cu trei autospeciale de stingere, o autoscara, un echipaj de descarcerare si unul SMURD.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera