Numarul mortilor din tragedia de la Colectiv a ajuns la 58

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

UPDATE: O alta tanara ranita in incendiul din clubul Colectiv a murit, vineri, la o clinica din Germania, unde a fost transferata in urma cu aproape doua saptamani, de la un spital din Capitala. Numarul victimelor a ajuns acum la 58 de morti.

UPDATE: Un pacient internat la Spitalul de Arsi a murit joi. Bilantul a ajuns la 57 de morti.

UPDATE: O tanara care era internata la spitalul Sf Ioan din Bucuresti a murit luni dimineata, astfel incat bilantul victimelor tragediei din clubul Colectiv ajunge la 56 de morti.

UPDATE: O pacienta care era internata la o clinca din Germania a incetat din viata. Tanara era in stare grava si medicii au luptat pentru a-i salva viata, insa nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Bilantul se ridica la 55 de morti.

UPDATE: Joi a incetat din viata Claudiu Bogdan Istrate, un tanar de 22 de ani care era internat la spitalul Bagdasar-Arseni. "Se afla in stare critica, pe plaman artificial", a declarat dspre cazul sau medicul Mircea Carantino, conform Agerpres. Tanarul avea arsuri pe corp si pe caile respiratorii. Claudiu terminase in acest an Facultatea de Cibernetica din cadrul ASE Bucuresti si era masterand in Analiza Afacerilor si Controlul Performantelor Intreprinderii. Bilantul se ridica la 54 de morti.

UPDATE: Inca trei persoane, printre care s basistul trupei, Alex Pascu, au murit. Bilantul se ridica la 53 de morti.

UPDATE: Inca o victima a incendiului produs in 30 octombrie in clubul Colectiv si-a pierdut viata intr-un spital din Marea Britanie, numarul persoanelor decedate in aceasta tragedie ajungand astfel la 50. Roberto Andy a decedat in ziua in care implinea 19 ani. Cu cateva ore inaintea lui a decedat Elena Nitu, in varsta de 18 ani, eleva in clasa a XII-a la Colegiul Economic "A.D. Xenopol" din Capitala.

UPDATE: Inca doua persoane au murit: fotograful Liviu Zaharescu si artistul grafic Tudor Golu. Numarul mortilor a ajuns la 48.

UPDATE: Teodora Maftei, jurnalist de sport si fotograf pasionat, a murit in aceasta dimineata in Israel. Tanara fusese ranita in incendiul din Colectiv si fusese transportata in strainatate. Din pacate, ea nu a mai putut fi salvata.

UPDATE: Bateristul Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, a decedat in drum spre Elvetia. Numarul mortilor a ajuns la 45.

UPDDATE: inca o veste trista de la medici: o femeie internata la Spitalul Bagdasar-Arseni si-a pierdut viata. Potrivit medicilor, femeia a murit aseara insa anuntul a fost facut in aceasta dimineata. Numarul mortilor a ajuns la 44.

UPDATE: Doua persoane care erau internate in stare extrem de grava au decedat in dimineata zilei de 8 noiembrie, la Spitalul Floreasca. Bilantul se ridica la 43 de morti.

UPDATE: Inca doua persoane au murit in aceasta seara. Este vorba de o femeie care se afla internata la Spitalul Floreasca si un barbat internat la Bagdasar Arseni. Numarul mortilor a ajuns la 41.

UPDATE: Inca o persoana a murit astăzi. Este al treilea pacient internat la spitalul de Arsuri care a decedat astazi. Bilantul total se ridica la 39 de morti.

UPDATE: Inca doi raniti au incetat din viata in cursul transportului spre spitalul din Rotterdam, la aterizarea avionului. In clipa de fata sunt 107 spitalizati dintre care 48 in stare grava si critica. Bilantul a ajuns la 38.

UPDATE: O a patra persoană ranita in incendiul din Colectiv si-a pierdut astazi viata.  Victima era internata in stare critica la Spitalul Floreasca. Bilantul a ajuns la 36 de morti.

Inca doua persoane, Ionut Popescu (32 de ani) si Daniel Ciobanu (40 de ani), internate la Spitalul de Arsi din Bucuresti, au incetat din viata in dimineata de sambata, 7 noiembrie. Directorul medical al spitalului a declarat ca unul dintre pacienti a decedat la ora 3.50, iar celalalt la 7.35.

De asemenea, la ora 11:00, un alt pacient a decedat la Spitalul Universitar, din cauza gazelor inhalate.

Astfel, bilantul tragicului accident din club Colectiv se ridica la 35 de decedati. Alaturi de ei, 127 sunt internati, dintre care 65 in stare critica si foarte grava.

Reamintim ca, in acest caz, la inceputul saptamanii cei trei asociati ai clubului Colectiv au fost deja retinuti pentru 30 de zile, fiind acuzati de ucidere din culpa.

De asemenea, in seara zilei de vineri, 6 noiembrie, si primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost retinut la randul lui pentru 24 de ore cu propunere de arestare, fiind acuzat de abuz in serviciu si fals intelectual in legatura cu autorizarea clubului Colectiv. Primarul sectorului 4 si-a dat demisia in ziua de 4 noiembrie, alaturi de premierul Victor Ponta, dupa proteste uriase de strada care le-au cerut acest lucru.

Pe aceeasi tema:1 comentariu

Inca trei persoane, victime ale incendiului din Club Colectiv, au murit in aceasta dimineata
Ana
#1 -

Comentariu nou

Eu personal am ajuns să mă atașez de unii dintre răniții despre care am mai citit pe net. Este util dacă reușiți să faceți rost și de numele victimelor. Mulțumesc!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera