Înapoi în iarnă, de Andreea Cristina Borțun- un spectacol care nu trebuie ratat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

ÎNAPOI ÎN IARNĂ este debutul în teatru al regizoarei și scenaristei Andreea Borțun, co-fondatoare a festivalului național de teatru tânăr IDEO IDEIS, un spectacol care îi aduce împreună pe scenă pe Cosmina Stratan și Alexandru Ion.

26229299_1575451465836173_2764126517682142350_n.jpg

E vremea protestelor. Doi frați vitregi se reunesc după mai bine de zece ani. Ea are o agendă revoluționară, el e dintre cei care cred că nimic nu se poate schimba.Regăsindu-se, ambii caută să înțeleagă cine sunt. Înainte de toate însă, trebuie să înțeleagă de unde vin.

fotografie-de-adi-bulboac-a-cover-800.jpg
Foto: Adi Bulboacă

Povestea proiectului s-a dezvoltat plecând de la jurnalul ținut de bunicul autoarei în 1991. Satul copilăriei, anii de tranziție petrecuți în provincie, precum și relația cu sudul, populat de povești cu strigoi, blesteme și superstiții au jucat un rol important în definirea universului imaginat de autoare. Povestea căutării identitare a personajelor principale - doi frați - s-a așezat pe realitățile sociale ale mișcărilor de stradă din ultimii ani: pe fundalul protestelor, protagoniștii sunt martorii ascensiunii și căderii politice a tatălui lor, baronul local ajuns la putere, antihristul poporului revoltat.

Moștenirea răului patern, istoriile de familie, datoria civică, ruptura dintre generații, prăpastia dintre urban și rural, anii de tranziție, libertatea de a alege pe cine iubim sunt subiecte care redefinesc relația celor doi frați și care îi aduc mai aproape de ei înșiși.

Urmatorul spectacol va avea loc pe 29 ianuarie la Unteatru (Str. Sfintii Apostoli nr 44).

Pret Bilet: 35 lei
La 5 bilete cumpărate, al 6-lea este GRATUIT
Rezervari rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721.268.516 (nume, data, spectacol, numar de locuri)
Bilete online: https://goo.gl/VFUUhZ (TOMTIX) // https://goo.gl/dGzHFH (MYSTAGE.RO)
/// Biletele digitale iţi sunt livrate instant prin email. Simplu. Rapid. Nu necesită printare. Nu mai este necesară rezervarea prin sms/e-mail/telefon

Echipa
Regie & text – Andreea Cristina Borțun
Actori – Cosmina Stratan, Alexandru Ion
Scenografie – Andreea Săndulescu
Light design – Marius Apopei
Visual art – Oana Barbonie
Sound design – Roxana Bain
Voice over – Alexandru Bogdan, Gabi Costin
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera