In Bucuresti exista un magazin unde cumperi tot felul de lucruri ieftine si noi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca v-ati intrebat vreodata ce se intampla cu marfa confiscata de inspectorii Antifrauda dupa raziile din angrourile bucurestene, atunci va spunem ca aceasta ajunge sa fie cumparata de oamenii in cautare de preturi mici.

Produsele (de la haine si adidasi si pana la usi metalice si prize) sunt aduse in special din China si Turcia si genereaza Fiscului vanzari de peste 1 milion de euro anual; acestea se pot cumpara la bucata sau la bax, informeaza digi24.ro.

3.jpg
Foto ilustrativ

Avem incaltaminte, confectii, jucarii pentru copii, produse destinate partii de electronica, niste prize. In ultima perioada s-a adunat in depozitul din Pantelimon o cantitate foarte mare de marfa, a spus Ioan Cuc, reprezentant al Directiei Generale Regionale de Finante Bucuresti.

Fiscul a confiscat 100 de tone de marfa din angrourile si de la micii comerciati din Bucuresti; marfa care ajunge in depozitele ANAF vine de la cei care nu au putut s-o justifice in acte.

Atunci cand sunt prinsi, patronii evazionisti devin sursa de marfa pentru cei aflati in cautarea preturilor mici. Doar ca din depozitele ANAF pot cumpara direct doar firmele.

1.jpg
Foto ilustrativ

Pentru cei care vor sa cumpere la bucata, fiscul a deschis un magazin in sectorul 4 al Capitalei. O incapere la parterul unui bloc unde se gasesc camasi la 3 lei, bluze la 5 lei, rochii la 20 de lei sau costume la 50 de lei.

Magazinul a adus ANAF incasari de peste 250.000 de euro pana acum, adica aproape cat tot anul trecut. Acesta inseamna practic 20% din tot ceea ce vinde Directia Regionala Finante Bucuresti intr-un an.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera