Hathor House, un loc dedicat spiritului si spiritualitatii, aflat in inima Bucurestiului (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In inima Bucurestiului, pe langa parcul Gradina Icoanei, puteti gasi un spatiu neobisnuit si fascinant: Hathor House. Aici puteti gasi o multitudine de amulete, cristale, carti de tarot , sau cursuri specializate, dar locul nu este doar un simplu magazin. Frecvent, aici au loc workshop-uri ezoterice si citiri intuitive si in plus, puteti sa savurati un ceai sau un smoothie pe terasa lor linistita. Noi am luat legatura cu Viorela Popa, managera Hathor House si am rugat-o sa ne raspunda la cateva intrebari legate de acest loc nou si deosebit:

Cum v-a venit ideea de a deschide Hathor House?

Aceasta casa magica din inima Bucurestiului a aparut in primul rand din necesitate. Necesitatea de a avea toate aceste obiecte in apropiere. Astfel de magazine exista de mult in mai toate marile orase din tarile vestice, iar pana nu demult singura modalitatea de a obtine oricare din aceste obiecte era fie deplasarea intr-o tara straina, fie comenzile on-line unde timpul de livrare poate depasi o luna. Acum trebuie doar sa ajungi in centrul capitalei si vei gasi tot ce ai nevoie pentru trezirea spirituala sau efectuarea ritualurilor tuturor scolilor spirituale.

13559196_291658397836875_3999540414149286133_o.jpg

Cine sunt cei care va trec pragul?

Cei ce ne trec pragul sunt oameni cu anumite curiozitati, oameni deschisi si receptivi la diferitele raspunsuri ce le-ar putea gasesi aici. Credem ca fiecare persoana care ajunge la noi nu o face intamplator. Iar o data ajuns nu doar ca se va intoarce, dar mai mult ca sigur va gasi unele raspunsuri la intrebarile care, poate, de mult nu ii dau pace.

Ce evenimente si workshop-uri organizati de obicei?

Pentru a va ajuta la gasirea acestor raspunsuri, avem in fiecare saptamana citiri intuitive in tarot, efectuate de cititori cu indelunga experienta in domeniu. De asemenea maestrul nostru in terapia Tui Na va ajuta la mentinerea echilibrului sanatatii fizice si mentale. Organizam des cursuri de divinatie cu ingeri, ceremonii samanice din medicina samanica incasa, cursuri si sedinte de Reiki Usui si multe altele.

13603617_294496584219723_3774750748722018689_o.jpg

Ce le-ati spune unor oameni care nu cunosc genul acesta produse si ar putea fi reticenti?

In general oamenii sunt intotdeauna reticenti la ceea ce este nou si necunoscut. Insa este foarte greu sa iti faci o parere pana nu ai incercat tu insuti. Asa ca ii sfatuim pe cei ce inca nu au o parere bine conturata, sa caute, sa se intereseze si sa descopere ei insisi de unde provin, ce sunt si cum ii pot ajuta toate produsele noaste.

12472713_252844315051617_6435077921982563605_n.jpg

Ce produs ne-ati recomanda sa cumparam in dar cuiva drag?

Toate obiectele din magazin pot fi oferite in dar, daca stiti ca prietenul dumneavoastra sufera dintr-un motiv anume, sau trece printr-o perioada mai stresanta, ii puteti oferi una din zecile de pietre si cristale semipretioase cu o puternica incarcatura energetica, pentru a il ajuta sa treaca mai usor prin aceasta perioada. Sau una dintre sutele de carti spirituale si de dezvoltare personala din libraraia noastra. Poate prietenului vostru ii place o anumita cultura spirituala, la noi veti gasi statui si obecte de decoratiune specifice fiecarei culturi in parte, pe care i le puteti oferi in dar. De asemenea, un cadou potrivit ar fi una din sutele de bijuterii diferite, un set cu geluri si uleiuri pentru ingrijirea trupului fizic sau, daca este o persoana cu inclinatii spirituale, unul dintre zecile de seturi de divinatie sau pachete de carti de tarot. Iar apoi, dupa ce toate produsele din magazin nu mai sunt un mister pentru tine, te poti relaxa cu o bautura rece pe una din terasele noastre.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera