Gabriela Firea a profitat de fotografia cu drapelul uman si a transmis un mesaj foarte gresit fanilor sai, iar apoi a sters postarea

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe 12 februarie 2017, cei aflati in Piata Victoriei au format un drapel uman, iar intreg momentul a fost unul foarte frumos si impresionant.

Fotograful Octav Dragan a facut o poza de sus, astfel incat sa putem vedea in toata splendoarea tricolorul imens format de cei peste 50.000 de oameni aflati in strada.

1.png

Din pacate, jocurile politice sunt murdare, asa ca unii oameni au profitat de aceasta fotografie si au transformat-o in una care transmite un mesaj foarte gresit - peste culorile tricolorului au fost trecute procentele obtinute de partide la alegerile parlamentare din luna decembrie - PSD - 45,47% (pe culoarea rosie), PNL 20,04% (pe culoarea galbena) si USR - 8,87% (pe culoarea albastra).

ANUNT!!!! O adunatura de oameni din PSD si-au permis sa-mi fure fotografia cu tricolurul luminat si sa-i denatureze mesajul. Ce pot sa fac? Firea si-a sters postarea ceva mai devreme. Sunt prea multi!!!! HOTILOR!!!!!!!!!, a scris Octav pe pagina lui de Facebook.

1.jpg

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a refuzat sa aiba o pozitie demna, asa ca a dat share pe pagina ei de Facebook la postarea utilizatoarei Floriana Jucan. Floriana nota: "Protestatarii sunt onesti! Recunosc rezultatele alegerilor! PSD - 45,47%, PNL 20,04% si USR - 8,87%."

Dupa ce a ajuns virala, Firea si-a sters postarea de pe wall. Of!

Iata cum arata fotografia originala:

Pe aceeasi tema:1 comentariu

Gabriela Firea a profitat de fotografia cu drapelul uman si a transmis un mesaj foarte gresit fanilor sai, iar apoi a sters postarea
griefleeboard
#1 -

Fotograful Octav Dragan a facut o poza de sus
Fotograful Octav Dragan a facut o poza de sus granny, astfel incat sa putem vedea in toata splendoarea tricolorul imens format de cei peste 50.000 de oameni aflati in strada.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera