Fumatul interzis la Teatrul Nottara din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nu va mai dura mult pana cand fumatul va fi interzis in locurile publice - propunerea de modificare a Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun (PLx 399/2011) a primit, in 11 noiembrie, raport favorabil de la Comisia de Sanatate si Familie din Camera Deputatilor.

Decizia urmeaza sa intre la vot final, in Plen, initiativa fiind sustinuta de 105 parlamentari.


Sursa foto

In acest context, teatrul Nottara a interzis fumatul in toate spatiile din interiorul institutiei. Conducerea teatrului din Capitala a decis suplimentarea masurilor de siguranta, pe langa cele aflate in vigoare, in urma incendiului de la club Colectiv.

Pentru situatiile in care actorii vor avea nevoie in scenariu sa fumeze „ţigarile vor fi inlocuite cu unele electronice sau confectionate din materiale incombustibile”.

Teatru a anuntat ca se va renunta atat la lumanari cat si la orice alta sursa de foc deschis, apelandu-se, cand va fi nevoie, tot la variante electronice.
Reprezentantii mentioneaza ca institutia dispune de toate avizele necesare functionarii, dar mai ales avizul I.S.U., care prevede siguranta impotriva incendiilor. Cladirea este dotata cu detectoare de fum si 65 de extinctoare, beneficiaza de patru iesiri, iar salile au usi largi. 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera