Fotografii penibile de familie care nu ar fi trebuit sa vada lumina zilei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

La capitolul fotografii penibile avem o intreaga colectie de coperte de viniluri, de cd-uri, reviste photoshopate gresit, tatuaje sau incercari esuate de pin-up girls.

Insa, de aceasta data, scoatem la inaintare artileria grea. Am gasit o selectie de poze care depasesc nivelul de penibil prin care am trecut pana acum.

Dupa principiul niciodata sa nu spui niciodata, suntem convinsi ca seria de articole nu se opreste aici. Nici familiile disfunctionale precum:

Iar partea amuzanto-horror este ca aceste fotografii vor fi expuse in cadrul unei expozitii de arta din California, Santa Monica.

Creatorii site-ului au povestit ca expozitia reprezinta o cerebrare a momentelor dubioase si delicioase (?) care au loc in familie.

La partea cu delicios suntem putini sceptici.

Cele doua persoane care se ocupa de aceasta colectie de poze au mai spus ca ideea le-a venit in 2009, cand au gasit in podul familiei o serie de fotografii hilare pe care le-au scos de la naftalina.

Dandu-si seama de potentialul acestui subiect, au creat o platforma in care utilizatorii pot uploada poze cu momente ciudate din familie.

O data lansat, site-ul a primit un milion de vizualizari pe zi si mii de poze de la utlizatori.


Sursa foto

Gasiti mai multe poze din aceasta colectie pe site-ul oficial.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera