Fascinanta lume a dreptului muncii - o serie de conferințe ținute de specialistul Costel Gîlcă

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dreptul muncii este o lume fascinantă care cuprinde relațiile actuale, dinamice și imprevizibile ale participanților, dar care se bazează pe psihologia umană, sociologia umană, biologia individului uman, scopul fiind ca la finalul relației de muncă salariatul să iasă sănătos fizic și mental, să nu fie o epavă umană ca în perioada preindustrializării.

Istoria dreptului muncii/a relațiilor de muncă este una de o frumusețe aparte și traversează întreaga istorie, din Babilon, Egiptul Faraonilor, Grecia antică, Imperiul Roman, perioada medievală, perioada preindustrializării și industrializării, perioada automatizării, iar mai nou a inteligenței artificiale.

Pe data de 20 septembrie, începând cu ora 15:00, avocatul specializat în Dreptul Muncii, Costel Gîlcă, va fi ghidul participanților în această fascinantă lume!
Participarea este gratuită. Conferința va avea loc în format fizic la The Coffee Shop, Bd Unirii nr 5 și în format online pe Zoom. Înscrierile se fac la office@costelgilca.ro.

Aceasta este primul eveniment dintr-o serie de conferințe dedicate Dreptului Muncii, ce vor fi anunțate în curând.

Scopul Conferințelor este acela de a împărtăși cei 23 de ani de experiență și studiu sistematic în domeniul dreptului muncii ai specialistului Costel Gîlcă:
 experiența la Curtea de Justiție a Uniunii Europene în cabinetul unui judecător,
 experiența în fața instanțelor de judecată și sutele de dosare,
 studiul științific sistematic a scrierilor de dreptul muncii român de la 1775 până în prezent,
 munca la cele 14 cărți publicate (din care „Codul muncii comentat și adnotat” la al 3-a ediție) și sute de articole la revista de Drept Social a cărei fondator este.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera