Expoziție de texturi: Imbold prezintă (A)round de Bianca Nicolae

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Joi, 9 august, de la 18:00, Acuarela și Imbold vă invită la expoziția de texturi <<(A)round >> semnată de Bianca Nicolae (Str. Polonă nr. 40, Intrare liberă).

O expoziție cu texturi minunate de pe pământ, (A)round este despre lumea pusă sub un microscop la îndemâna tuturor.

 

Expoziția este o colecție de «locuri» de pe pământ, identificate doar prin coordonatele lor geografice, care invită la a fi căutate, descoperite. Strânse pe parcursul unui an, texturile constituie o invitație la conștientizarea frumuseții pe care lumea o oferă, o instigare la a cotrobăi în această sursă infinită după locuri ascunse de ochiul nostru obturat de blocuri și betoane.
Între timp, puteți găsi texturile postate pe Instagram.

Bianca Nicolae este absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu București și a studiat un an la École nationale supérieure d'architecture de Paris-La Villette. Este pasionată de texturi, forme, culori și pattern-uri, îi place să exploreze tot ce ține de grafică și design. Când nu călătorește fizic, o face căutând locuri de pe glob și „încercuindu-le”
1 comentariu

Expoziție de texturi: Imbold prezintă (A)round de Bianca Nicolae
Sara Craw
#1 -

Comentariu nou
Bianca nicoale, i saw your instagram page and the textures you have uploaded there are wonderful and i found them very creatively presented and managed. Great Work. Assignment Help Service Sara Craw - Prime Assignment

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera