Este Nicusor Dan, candidatul la Primaria Bucurestiului, rasist?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cursa pentru Primaria Capitalei este deschisa si deja au inceput sa apara primele conflicte; ne asteptam ca lucrurile sa degenereze pe parcurs :)

Nicusor Dan, cel care a fost odata preferat de tinerii din Bucuresti, a scris o postare pe pagina sa de Facebook...usor rasista.

1.jpg

Avem probleme la cortul din Piața Obor unde cetateni de etnie roma mi-au amenintat colegii care strangeau semnaturi pe motiv ca "nu au voie in zona daca nu sunt cu Ontanu". Politia Locala a Sectorului 2, institutie aflata in subordinea Dlui. Ontanu, nu pare interesata sa rezolve aceasta situatie deosebit de grava! Probabil exista o legatura directa intre amenintarile primite si mafia pietelor patronată de Dl. Ontanu in Obor ‪#‎interesulnational‬

Au urmat o serie de comentarii la postare, insa Dan a refuzat sa raspunde celor care-l intrebau - "ce legatura are etnia cu intreaga situatie."

De notat si un articol din 2012 in care Nicusor Dan facea afirmatii de genul: "Sint impotriva acceptarii comportamentului homosexual in spatiul public, in Romania. Consider ca aceasta ultragiaza valorile traditionale si, astfel, identitatea mea colectiva, legitima."

S-a dezis de cele spuse mai sus, dar postarea de astazi nu pare a fi deloc OK.

 

Avem probleme la cortul din Piața Obor unde colegii care strângeau semnături au fost agresați de un grup de invidizi pe...

Posted by Nicușor Dan on Tuesday, March 15, 2016

Cel care a tinut sa spuna si el ceva legat de postarea lui Nicusor Dan este Ciprian Ciucu, candidat din partea M10.

3.jpg

Fac un apel la candidatii la alegerile din acest an! Nu folositi in comunicarea voastra politica etnia cetatenilor din Bucuresti. Trebuie sa construim un Bucuresti incluziv, in care toti cetatenii sa se regaseasca, indiferent de etnie. Este inadmisibil ca in comunicarea politica a secolului XXI sa mentionam etenia oamenilor. Cum oare ar arata politicile sociale si de locuire sub un primar care, inca din campanie, face referiri etnice? - a notat Ciucu.

De subliniat faptul ca Ciucu a fost acuzat de "rasism social" in cadrul acestui text pe care l-a scris - "Despre analfabeti cu drept de vot si votul universal. Asa, de dragul discutiei."

 

Fac un apel la candidații la alegerile din acest an! Nu folosiți în comunicarea voastră politică etnia cetățenilor din...

Posted by Ciprian Ciucu on Tuesday, March 15, 2016

In continuare, doar oameni buni in politica romaneasca. Voi ce parere aveti?

PS: In urma comentariilor negative, Nicusor Dan a ales sa-si ceara scuze pentru cele scrie mai sus.

 

UPDATE: Îmi cer scuze pentru exprimarea anterioară. Etnia nu are nicio relevanţă în cazul de faţă. Am relatat în grabă...

Posted by Nicușor Dan on Tuesday, March 15, 2016

 
3 comentarii vrei sa comentezi?

Este Nicusor Dan, candidatul la Primaria Bucurestiului, rasist?
george
#1 -

update

nicu sordan: Îmi cer scuze pentru exprimarea anterioară. Etnia nu are nicio relevanţă în cazul de faţă. Am relatat în grabă ce mi-au transmis colegii fără să îmi dau seama de natura discriminatorie a mesajului. Am editat postarea pentru că nu este genul de mesaj pe care doresc să îl promovez.
Problema de la Piaţa Obor rămane încă nerezolvată.
-tocmai cand ma gandeam si eu sa il votez crezand ca e rasist uite ca nu e, mai dureaza pana nicu sordan sa imi ia votul!!

Este Nicusor Dan, candidatul la Primaria Bucurestiului, rasist?
!ircea
#2 -

Comentariu nou

Niste papagali! Politia gandirii si a vorbitului! Promovati rasismul ideilor. In loc SA conteze omul correct si pus PE treaba.

Este Nicusor Dan, candidatul la Primaria Bucurestiului, rasist?
iowa
#3 -

politia locala

https://politialocala3.wordpress.com

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera