Duel cinematografic, 23 - 24 mai 2014, PE Promenada. Tu ce crezi, care PE care? (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*Articol prezentat si sponsorizat de Promenada

Vino la marea confruntare a comediilor si filmelor de actiune cu dramele si filmele de dragoste. Petrece seri frumoase alaturi de alti iubitori ai filmelor bune. Voteaza filmele care ti-au placut mai mult.

Primii competitori din seria cine-duelurilor Care PE Care sunt Cristian Manafu si Cristina Bazavan.PE Promenada, PE 23 si 24 mai, se da batalia intre filmele de actiune, care, pretinde Cristi, te prind mai bine cu ochii pe ecran cand vine vorbe de cinematograf in aer liber, si filmele de dragoste, romanticele, propuse de Cristina, in ideea ca serilor calde si frumoase li se potrivesc filme pe masura.

23 mai e seara lui Cristi, care a ales prin vot Now you see me si We’re the Millers.

Now you see me, cu Morgan Freeman si Michael Caine, in regia lui Louis Leterrier, abordeaza o tema clasica a filmelor de actiune – jaful perfect, doar ca de data aceasta spargerea unei banci este planificata de o echipa de iluzionisti care isi folosesc trucurile pentru a face operatiunea cat mai greu de descrifrat.

In We’re the Millers, personajele din centrul actiunii sunt departe de imaginea clasica a “rau-facatorului”, ceea ce face lucrurile cel putin neasteptate. O rulota, o calatorie peste granita cu Mexic si o familie grozava, dar falsa, sunt ingredientele unei povesti de actiune mai putin obisnuite. Ah, sa nu uitam, in We’re the Millers o puteti revedea cu placere pe Jennifer Aniston.

24 mai e seara Cristinei, care vine cu replici puternice: Breakfast at Tiffany’s si Intouchable.

Ce femeie nu viseaza la scene din Breakfast at Tiffany’s, si, de ce nu, la bijuterii din faimosul Tiffany, si ce barbat nu stie asta? Cristina merge la sigur jucandu-si prima carte pe comedia romantica elogiata cu cinci premii Oscar, avandu-i in distributie pe Audrey Hepburn si pe George Peppard, care prezinta amuzant, elegant si cosmopolit New York-ul anilor ’60.

Intouchable este povestea unei prietenii bazate pe empatie, sinceritate, experiente si incercari comune, o prietenie care depaseste statutul social si etichetele. Daca asta nu e dragoste, atunci ce? Un “must-see” pentru orice cinefil, cu Francois Cluzet si Omar Sy.

Asadar, vineri-sambata, 23-24 mai, PE Promenada se hotareste suprematia filmelor de actiune asupra celor de dragoste sau invers. Voi ce spuneti, Care PE Care?

Cu o experienta de 8 ani în presa scrisa si 13 ani in publishing-ul online, Cristian Manafu este unul dintre cei mai cunoscuti consultanti in social media si comunicare online din Romania. De peste 8 ani il citim pe www.manafu.ro, blog personal ce acopera subiecte atat din aria intereselor sale profesionale (social media, Internet, marketing, telecom, tehnologie), cat si din aria intereselor personale (gadgets, masini, evenimente, inovatie).

Cristina Bazavan este jurnalist, fondatoare a blogului S!MPA si cronicar de cinema pentru Europa FM.

Legatura ei cu radioul include proiecte desfasurate cu Radio 21 si Radio Guerrilla. Sustine anual un curs de branding personal pentru actori, la TIFF, in cadrul proiectului "10 pentru film". O poti asculta pe Cristina in rolul de speaker la conferinte nationale pe teme legate de media, industria online, femei.

1 comentariu

Duel cinematografic, 23 - 24 mai 2014, PE Promenada. Tu ce crezi, care PE care?
nonCRITIC
#1 -

initiativa buna

pacat ca alegerea filmelor este total opusa idee minunte de a fi un cinema PE promenada.
cele doua filme alese de cristi sunt cel mult de tv daca nu chiar de dvd, in niciun caz filme de dezbatut.
in schimb filmele cristinei sunt bune dar deja prea uzate.
se poate chiar mai bine, initiativa fiind foarte buna.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera