DOR de un kătun - târg cu creațiile artiștilor români

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

După mai mult de doi ani de când au mutat evenimentele exclusiv online, cei de la un kătun revin cu un eveniment fizic care reunește artiști români talentați și dornici să își expună creațiile!

"Să nu ne înțelegeți greșit, experiența online a fost extraordinară pentru noi, am reușit să ținem legătura în toată perioada asta complicată, am cunoscut oameni noi, de departe, care nu ar fi reușit să ajungă în București și mica noastră comunitatea crescut datorită lor. Nu vom renunța la componenta online dar ne lipsește interacțiunea reală. Ne e dor de oameni, de vânzoleală, de copii alergând printre standuri, de strângeri de mână și îmbrățișări." unkatun.ro

Așa că, pe 3 și 4 septembrie, când încep cocorii să plece spre țările calde, lăsăm deoparte tastaturile și ne adunăm în viața reală la MAISON 13, la DOR de unkătun.

Special pentru cei dintre voi care locuiesc departe de București târgul va avea și o componentă online, care va funcționa la fel ca dățile trecute. O parte dintre creatori vor participa doar fizic, o parte doar online și o parte vor participa și și.

Mai multe detalii pe facebook.

Lista de participanți:

Alexandra Radu

Alina Ceramics

Alina Tudorache 

Animini

Argilum.

Casa cu Sori

Ceramiceanu

Căsuța cu Cerdac

I WOOD BE

Iulia Ignat

Joined by Fire

Kitisimo

Liaphoria

Ruxi Jubleanu

Nurainto

Orfevru

Despre Kătun

Un Kătun este o poveste... un loc de întâlnire între un grup restrâns de creatori talentați și cei care apreciază creativitatea și frumosul.

Mai presus de orice, își doresc o Românie în care artiștii, designerii, ceramiștii, ilustratorii, makerii, visătorii și toți oamenii creativi, au locul lor.

Promovează creativitatea neaoșă, spun poveștile creatorilor și organizează 3-4 târguri/evenimente online anual.

Vor să vă încurajeze să îi cunoașteți mai bine, să le urmăriți paginile și, dacă doriți, să cumpărați direct de la ei, fără intermediari.

Sunt în jur de 55 de creatori din România, artiști, ceramiști, ilustratori, designeri, makeri, bijutieri și alți oameni creativi care nu pot fi încadrați de un singur termen, aduși laolaltă de Alexandra Radu care le spune povestea, cu tot ce presupune asta, de la grafică, la curatoriat și organizarea evenimentelor, la managerierea site-ului și a paginilor de social media.
1 comentariu

DOR de un kătun
lens
#1 -

ctag1b
ctag1b CTAG1B involved in several pathways and played different roles in them. We selected most pathways CTAG1B participated on our site, such as , which may be useful for your reference.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera