Do's & don'ts la plaja - cateva trucuri pentru o vacanta perfecta

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Articol powered by Farmec

A venit vara, afara este foarte cald, iar gandul nostru se duce numai si numai la plaja, nisip fin, soare si apa rece.

Meritam o vacanta, asa ca abia asteptam acel week-end perfect cand sa plecam din oras si sa ne bucuram de natura si de viata.

6.jpg

Pentru ca ne dorim o vacanta perfecta, atunci vrem sa avem grija sa nu existe factori care sa ne incomodeze - primul loc in lista il au "arsurile solare".

Trebuie sa avem grija de pielea noastra, in primul si primul rand, asa ca nu trebuie sa iesim din casa fara sa aplicam o lotiune de plaja sau pentru soare.

87940592771.png 6.png 03828957563.png

Gama Gerovital Sun are o groaza de produse perfecte pentru acest tip de vreme, asa ca nu ezitati sa le folositi. Noi avem mare incredere!

Noua linie de protectie solara constituie o formula inovatoare ce are la baza un complex BIO protector, bogat in rodie sub forma de ulei organic sau extract ECO certificat, fara parabeni si fara oxibenzona.

Este o linie completa, care acopera necesitatile pielii atat in timpul expunerii la soare cat si dupa plaja.

91458347195.png 28596683444.png

Cu planul facut, iata cateva "Do's & don'ts" de care sa aveti in vedere atunci cand mergeti la plaja:

1. Nu uitati sa va dati jos papucii atunci cand mergeti pe nisip - nu este nimic mai placut decat senzatia nisipului moale pe talpi.

2. Incercati sa va asezati la aproximativ 2 metri distanta de oamenii care sunt deja pe plaja - toata lumea are nevoie de intimitate.

3. Nu blocati privelistea celor care s-au pozitionat astfel incat sa admire marea.

4. Daca aveti o boxa portabila nu dati muzica tare, astfel incat sa-i deranjeze si pe "vecinii" de plaja si nu uitati ca vantul "poarta" sunetele mai departe, asa ca nu este nevoie sa tipati sau sa vorbiti foarte tare.

5.jpg

5. Fiti mereu hidratati si nu uitati sa va dati cu lotiune de plaja si dupa plaja - recomandam gama de produse Gerovital Sun care mai mult ca sigur o sa va satisfata nevoile.
Reaplicati lotiunea de protectie solara cand iesiti din apa!

6. Nu va lasati copiii sau animalele de companie nesupravegheate.

7. Nu stati la soare in intervarul 12:00 pm - 4:00 pm - atunci razele soarelui sunt nocive si in loc sa aveti un bronz frumos, riscati sa va ardeti. Nu uitati ca este foarte important sa aveti grija de pielea voastra!

tumb.jpg 4.jpg

8. Va recomandam sa luati la voi un pachet de carti de joc - o sa va prinda de minune cat stati la umbra si va bucurati de o bautura rece sau o inghetata alaturi de prieteni.

9. Nu lasati gunoaie si ambalaje in urma voastra - plaja este un loc comun, de care se bucura mai multi oameni si este foarte important sa pastram curatenia.

10. Atunci cand plecati si va scuturati prosoapele de nisip, incercati sa nu faceti asta langa alte persoane - nu este deloc plac sa te trezesti cu nisip in ochi, pe fata sau chiar in bautura.

2.jpg

Mersul la plaja este o activitate placuta, relaxanta si distractiva. Profitati la maximum de aceasta vreme si incercati sa aveti o experienta cat mai pozitiva.

Si repetam - nu uitati sa folositi lotiune de plaja! :)

3.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera