Diversity 2021 by ASLS România

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Diversitatea ne înconjoară la fiecare pas: mergi pe stradă zi de zi, intri în magazine, urci în autobuz și, de fiecare dată, întâlnești oameni diferiți, niciunul la fel ca altul. Ori stai pe Instagram în pauza de la seminar, te uiți seara la un film pe Netflix, răsfoiești paginile unei reviste virtuale și remarci unicitatea fiecărei persoane. De la actrița imigrantă al cărei interviu l-ai citit aseară, la colegul transgender din anul tău, și până la prietena cu deficiențe de vedere, toți sunt exemple ale multitudinii de trăsături care ne diferențiază, dar care ne și aduc mai aproape de celălalt.

252711101_10158708913593722_4869956675117345081_n.jpg

Ne punem adesea la încercare preconcepțiile și credințele despre normalitate și unicitate când întâlnim pe cineva care nu prea se încadrează în tiparele noastre prestabilite, dar tocmai contextele în care îl putem întreba și pe cel de lângă noi cum vede lucrurile ne fac să explorăm și să ne lărgim orizonturile.

Și, până la urmă… Cine definește normalitatea? Ei bine, noi credem că normalitatea e subiectivă și te așteptăm să povestim mai multe despre diversitate în toate formele ei, la o nouă ediție a proiectului Diversity!

Când?
22-24 noiembrie, între orele 17:00-22:00.

Unde?
Pe Zoom.

Cu cine?
Invitați din diverse sfere, dar și cu voi, ca să descoperim împreună toate fațetele diversității.

🏳️‍🌈 Revenim cu programul complet al evenimentului zilele viitoare to spill the diversiTEA!
Te-am făcut curios? Vrei să afli mai multe despre formele pe care le îmbracă diversitatea umană sau să discuți din perspective diferite cu alte persoane?

Dive into DIVErsity!

by ASLS România
1 comentariu

Diversity 2021 by ASLS România
lens
#1 -

cosmetic raw materials supplier
cosmetic raw materials supplier Creative BioMart Cosmetic Ingredients is a comprehensive high-tech product and service enterprise dedicated to the R & D and sales of cosmetic raw materials.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera