Despre lectură: cele mai citite cărți ale anului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

La început de 2022, ne putem uita la cum a mers 2021, ce vrem să păstrăm, la ce vrem să renunțăm și, mai ales - ce planuri avem pentru viitor.

Lectura este în continuare în prim-plan, cartile raman printre cele mai vândute cadouri. Cu toate acestea, modul in care ne raportăm la lectură s-a modificat. Ne este din ce in ce mai greu să facem pauză de la rețelele sociale, întrerupem cititul dacă primim un mesaj sau sună telefonul, trebuie să reluăm aceeași pagină de mai multe ori.

Suntem atât de obișnuiți să citim online, încât trebuie să facem un efort să ne readaptăm la formatul din cărți, la dimensiunea literelor și așezarea lor pe pagină.

Am intrat pe mai multe site-uri de cărți, pentru a face o listă cu best-seller-urile lui 2021.

În speranța că veți găsi aici niște titluri potrivite pentru 2022 - pentru a vă crește numărul paginilor citite, vă prezentăm următoarea listă.

Libris.ro

Elefant.ro

Booknation.ro

Bookzone.ro

Găsiți aici un articol scris de Cărturești despre cele mai vândute 15 cărți. Pe locul întâi se află Biblioteca de la miezul nopții de Matt Haig.
1 comentariu

Despre lectură: cele mai citite cărți ale anului
Cavalary
#1 -

Comentariu nou

Observ foarte mult nonfiction, si mai ales ce poate intra asa in general la self-help. Mi se pare trist, la cate lumi si vieti pot fi experimentate prin cartile de fictiune, si cate prezentari, analize si comentarii despre lumea asta se pot gasi in rest pentru cei care tin neaparat sa ramana ancorati in ea...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera