Deschiderea Hotpod Yoga Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In Weekendul 15/16 septembrie Hotpod Yoga București se redeschide.

Hotpod Yoga ofera o varianta accesibila de hot yoga vinyasa, intr-un spatiu unic - un studio gonflabil incalzit la 37 C, un stil de yoga special conceput pentru viaţa modernă.

Pe durata celor doua zile de weekend din 15 si 16 septembrie suntem invitati la 7 clase ținute de echipa de instructori la Hotpod Yoga Bucharest pe strada Verzisori, nr.2.

Participarea la aceste clase este gratuita, dar numarul de locuri este limitat.

39950155_1713649775424473_51201559266066432_n.jpg

Inscrierea se face pe pe site-ul www.hotpodyoga.ro, adaugand in cos “Clasa gratuită - lansare” și alegand clasa la care vrei sa participi.

Daca nu ai mai participat la o clasa de yoga este recomandat sa iti aduci haine comode si lejere, un prosop mare care sa acopere salteaua de yoga, un prosop mic si o sticla de apa pentru hidratare. Spatiul este dotat cu vestiare cu dus.

Orarul claselor:

Sambata

10:30 Ioana (Hotpod Flow)
12:00 Valentin (Hotpod Flow)
13:30 Mariana (Hotpod Flow)
15:00 Corina (Hotpod Nurturing)

Duminica

10:30 Monica (Hotpod Flow)
12:00 Mircea (Hotpod Flow)
13:30 Luiza (Hotpod Flow)
3 comentarii vrei sa comentezi?

Deschiderea Hotpod Yoga Bucuresti
Bella
#1 -

Deschiderea
A fair where craftsmen from throughout Romania are invited who will present their handicraft items and Coursework Writing Service will aid demonstrations of uncommon crafts which disappear. Lifeguards will be aloof from the two after amassing wherein human beings in fashionable may have the potential to chill within the pool following a multi day and a move night.
Deschiderea Hotpod Yoga Bucuresti
Camila Rodela
#2 -

Dragoste

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Deschiderea Hotpod Yoga Bucuresti
annashetty
#3 -

Nice
Thank you for posting such a great article! I found your website perfect for my needs. It contains wonderful and helpful posts. Keep up the good work! cool math games

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera