Deschiderea celui de-al doilea “5 to go”- Pache 21 (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

La numai o luna de la deschiderea primului coffee shop "5 to go" , designer-ul şi totodată antreprenorul Radu Savopol a deschis cel de-al doilea „ 5 to go “ pe Blvd Pache Protopopescu nr 21( intersectia cu Str Traian, Sector 2), acesta fiind inaugurat pe 26 Martie. Iar acum se lucreaza la inca doua spatii la Unirii/Horoscop si Izvor.

Primul coffee shop, fiind un real succes si stârnind numai aprecieri din partea clienţilor, a dus la deschiderea rapidă a celui de-al doilea.

 Linia design-ului este aceeaşi, dar cum ne-a spus şi Radu, fiecare locatie va avea particularităţile ei. Acest al doilea coffee shop se va evidenţia printr-un tablou supra dimensionat cu un biciclist ce savurează o cafea şi un mozaic de gresie cu influente spaniole ce se îmbină perfect cu lemnul natural , acestea conferind o atmosferă caldă şi primitoare.

 Ideea deschiderii unui coffee shop a luat nastere cu ceva vreme în urmă, studiind piaţa cafelei şi a acestui concept „ take away ” care, în ţara noastra, era slab dezvoltat. A plusat cu ideea unui preţ fix, suma de 5 lei fiind atent aleasă.

Strategia pe termen lung a conceptului „5 to go” presupune deschiderea până la 20 de locatii in Bucuresti si ulterior in tara.

Preparatele vor fi aceleaşi, calitatea şi pretul fix de 5 lei păstrându-se, ele fiind servite clienţilor într-un mod profesionist la cele mai inalte standarde .

Calitatea cafelei este una de cea mai înaltă clasă, locaţiile beneficiind de aparatură profesională şi materie primă excelentă. In locatiile „5 to go” se află cel mai bun raport calitate-preţ.

Conceptul 5 to go ® este unic in Romania si a luat nastere din inspiratia designerului Radu Savopol.

Cifra "5" are mai multe semnificatii, ea fiind si baza acestui concept. Pretul oricarui produs este 5 lei.

5 to go® iti ofera zilnic 5 motive sa te intorci:

● "Gustul" - Preparatele noastre sunt facute din cele mai calitative si proaspete ingrediente, ele fiind atent selectionate in fiecare dimineata.

●"Profesionalism" - In locatiile noastre, gasesti cei mai iscusiti preparatori barista.

●"Rapiditate" - Clientul fiind cel mai important pentru noi, ii oferim, pe langa o bautura si o gustare, timpul necesar de a le servi in drum spre job sau in pauza care stim ca e scurta.

●"Diversitate" - in cadrul locatiilor noastre se poate achizitiona o gama larga de preparate pe baza de cafea, racoritoare, precum si sandwich-uri, muffins sau croissante.

●"Ambitia" - alegand 5 to go® iti confera o stare de spirit mai buna, acesta fiind un stil de viata.

Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul nostru, www.fivetogo.ro .

1 comentariu vrei sa comentezi?

Deschiderea celui de-al doilea “ 5 to go”- Pache 21
GABI31
#1 -

concurs 5 to go

Blvd Pache Protopopescu nr 21( intersectia cu Str Traian, Sector 2)

NE PLACE...NE PLACE

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera