Deschiderea celui de-al doilea “5 to go”- Pache 21 (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

La numai o luna de la deschiderea primului coffee shop "5 to go" , designer-ul şi totodată antreprenorul Radu Savopol a deschis cel de-al doilea „ 5 to go “ pe Blvd Pache Protopopescu nr 21( intersectia cu Str Traian, Sector 2), acesta fiind inaugurat pe 26 Martie. Iar acum se lucreaza la inca doua spatii la Unirii/Horoscop si Izvor.

Primul coffee shop, fiind un real succes si stârnind numai aprecieri din partea clienţilor, a dus la deschiderea rapidă a celui de-al doilea.

 Linia design-ului este aceeaşi, dar cum ne-a spus şi Radu, fiecare locatie va avea particularităţile ei. Acest al doilea coffee shop se va evidenţia printr-un tablou supra dimensionat cu un biciclist ce savurează o cafea şi un mozaic de gresie cu influente spaniole ce se îmbină perfect cu lemnul natural , acestea conferind o atmosferă caldă şi primitoare.

 Ideea deschiderii unui coffee shop a luat nastere cu ceva vreme în urmă, studiind piaţa cafelei şi a acestui concept „ take away ” care, în ţara noastra, era slab dezvoltat. A plusat cu ideea unui preţ fix, suma de 5 lei fiind atent aleasă.

Strategia pe termen lung a conceptului „5 to go” presupune deschiderea până la 20 de locatii in Bucuresti si ulterior in tara.

Preparatele vor fi aceleaşi, calitatea şi pretul fix de 5 lei păstrându-se, ele fiind servite clienţilor într-un mod profesionist la cele mai inalte standarde .

Calitatea cafelei este una de cea mai înaltă clasă, locaţiile beneficiind de aparatură profesională şi materie primă excelentă. In locatiile „5 to go” se află cel mai bun raport calitate-preţ.

Conceptul 5 to go ® este unic in Romania si a luat nastere din inspiratia designerului Radu Savopol.

Cifra "5" are mai multe semnificatii, ea fiind si baza acestui concept. Pretul oricarui produs este 5 lei.

5 to go® iti ofera zilnic 5 motive sa te intorci:

● "Gustul" - Preparatele noastre sunt facute din cele mai calitative si proaspete ingrediente, ele fiind atent selectionate in fiecare dimineata.

●"Profesionalism" - In locatiile noastre, gasesti cei mai iscusiti preparatori barista.

●"Rapiditate" - Clientul fiind cel mai important pentru noi, ii oferim, pe langa o bautura si o gustare, timpul necesar de a le servi in drum spre job sau in pauza care stim ca e scurta.

●"Diversitate" - in cadrul locatiilor noastre se poate achizitiona o gama larga de preparate pe baza de cafea, racoritoare, precum si sandwich-uri, muffins sau croissante.

●"Ambitia" - alegand 5 to go® iti confera o stare de spirit mai buna, acesta fiind un stil de viata.

Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul nostru, www.fivetogo.ro .

1 comentariu

Deschiderea celui de-al doilea “ 5 to go”- Pache 21
GABI31
#1 -

concurs 5 to go

Blvd Pache Protopopescu nr 21( intersectia cu Str Traian, Sector 2)

NE PLACE...NE PLACE

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera