De vorbă cu Natalia Gordienko, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2021

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Natalia Gordienko a reprezentat Republica Moldova la Eurovision, a obtinut locul 13 și a fost votată de mulți fani din România. Natalia este o artistă energică și a ales o piesă optimistă, care să ne binedispună - "Sugar". Cu o experiență de peste 19 ani pe scenă, Natalia ne-a povestit mai multe despre cum a gestionat schimbările aduse de pandemie și participarea la Eurovision. 

1. Care a fost primul tău contact cu muzica?

La cinci ani am făcut cunoștință, timid, cu lumea muzicii. Bunica mea a realizat că aș putea avea talent și îi voi fi mereu recunoscătoare pentru că a avut acest fler de a-mi descoperi calea în viață.

2. Cum îți imaginai că o să arate viața de adult, când erai mică?

Am fost un copil cu o mentalitate matură, am fost responsabilă și știam că a fi adult înseamnă să ai grijă de cei din jur. În egală măsură, îmi doream să fiu mare pentru a purta haine elegante și să mă pot farda :)

3. Care este povestea piesei "Sugar", cea cu care ai reprezentat Republica Moldova la Eurovision 2021?

Piesa "Sugar" este o piesă menită să ne binedispună, să ne ridice de pe canapea și să ne facă să celebrăm viața, după o perioadă grea și tulbure. Eu sunt artista din Republica Moldova, compozitorii piesei sunt Philip Kirkorov și Dimitris Kontopolus, versurile sunt scrise de către Mikhail Gusteriev , adaptate în limba engleză de Sharon Vaughn (producător și deținător al unui Premiu Grammy), producătorul este Iliaș Kokotos, iar coregraful Fokaa Evangelinos. Am o echipă extraordinară, alături de care am curajul să mut munții din loc, iar asta este minunat pentru un artist.

4. Ce înseamnă participarea la Eurovision pentru tine? Care a fost cel mai dificil moment de până acum?

Înseamnă o provocare imensă pentru mine, pentru că reprezint țara într-un concurs atât de important. Nu consider că este ceva sau că a fost ceva dificil pentru că o fac cu toată pasiunea și dăruirea. Poate cel mai complicat, dar la nivel global, a fost tocmai pandemia care ne-a dat planurile peste cap și a fost nevoie să ne readaptăm vremurilor. Dar oamenii sunt făcuți pentru asta, pentru a fi mereu gata să-și ia viața de la zero.

5. Cum ai gestionat consecințele pandemiei? Care au fost cele mai mari schimbări pe care le-a adus în viața ta?

Asemeni multor altor persoane, faptul că nu am putut să interacționez cu publicul, să nu ne putem întâlni la concerte a fost o imensă durere, pentru mine. Eu sunt genul de om care caută lucrurile bune, chiar și atunci când norii sunt groși și grei deasupra noastră, așa că faptul că am stat cu familia, cu copilul, că m-am setat pe ceea ce vreau să fac, în continuare, a fost un mare plus pentru mine.

6. Ai vreun artist preferat pe care l-ai susținut la Eurovision? Spune-ne mai multe despre asta.

Pe Roxen o susțin, o admir și o apreciez foarte tare.

7. Dacă ai putea să îți trimiți un mesaj chiar în seara Eurovisionului - ce ți-ai transmite?

Fii tu însăți!

8. În loc de final, recomandă-ne o melodie preferată pe care o asculți atunci când ai nevoie să îți ridici moralul.

Beyoncé - "Listen"
1 comentariu

De vorbă cu Natalia Gordienko, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2021
guest
#1 -

Hybrid Ink
Hybrid Ink - Alfa Chemistry Graphene is a biotechnology company focusing on graphene materials and is the world's leading graphene producer. Through research and innovation, the company provides support to customers via the following product portfolios: graphene oxide, CVD graphene film, graphene modification services, and graphene transfer services.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera