De vorba cu Laura Calin despre targul de moda V for Vintage - Lucky 13

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cu chef de garderoba noua de toamna-iarna si articole-surpriza facute de designeri tineri, ne-am notat in calendar sa nu uitam sa mergem la targul de moda V for Vintage - Lucky 13.

Si, pentru ca era curiosi ce aduce nou aceasta editie, am stat de vorba cu Laura Calin, initiatorul si organizatorul targului de moda, care a ajuns (deja!) la cea de-a 13-a editie.

Pe 8 si 9 noiembrie sunteti invitati la Casa Universitarilor pentru o serie de surprize care tin de lumea modei, a superstitiilor si a designerilor tineri si talentati.

Ce aduce nou aceasta editie?

Vorbim de editia cu numarul 13 - V for Vintage Lucky 13, unde ne-am pus in scena fanteziile legate de superstitii, vraji si pisici negre! Ceea ce ne face sa ne reinventam de fiecare data este tema.

Acum, in cheie gotica, supersitțioasa, am descoperit inspirație proaspata, plina de neprevazut: designerii pregatesc colectii in spiritul ei, vom avea o scenografie populata de pisici negre, ceasuri care merg cum isi doresc ele, locuri perfecte pentru fotogtafii de efect, cifra 13 pe post de lucky charm.

Acum, cifra 13 si toata cultura legata de noroc/ghinion, superstiții si magie ne-a dat atatea idei, incât de-abia asteptam sa le punem in practica. Bineinteles, se pastreaza lucrurile pe care le asteapta publicul fidel  – colecții dedicate, un dress code generat de tema (de data asta, avem dress code - red - culoarea porte-bonheur universala), invitati speciali, tombola si altele.


Laura Calin

Designeri invitati

Invitatii de seama sunt... foarte speciali.  Asa ne-am obisnuit publicul.

In premiera la V fo Vintage vine  Lia Aram cu o colectie spectaculoasa. Murmur nu mai are nevoie de nici o prezentare - de fiecare data colectia prezentata la V for Vintage face furori.

Iar din categoria surprize partial dezvaluite, va spunem ca am creat impreuna cu Mândra Chic  o colectie de tricouri superstitioase – sau pentru superstitioase – special pt targ, si stim sigur ca vor face deliciul publicului.

Ce suprize ati pregatit?

Tocmai ți-am dezvaluit una dintre suprize. Si daca le-am spune pe toate, nu ar mai fi surprize, nu-i asa? Sunt destule si la fiecare pas, pentru ca atmosfera gotica, misterioasa si superstițioasa se construieste din detalii subtile, numai bune de descoperit la fiecare pas.

Camera de frumusete

O idee noua la V for Vintage este acum camera de frumusete - sau  beauty room,  cum se numeste ea in limbaj de Maria Antoaneta. Aici expozantii vin din zona cosmeticelor bio si aromoterapie. Un hairstylist si un make up artist  se vor afla aici pe durata celor doua zile ale evenimentului pentru a oferi consultanta doamnelor - despre produse, despre ten, par si machiaj.

Avem parte acum la aceasta editie de o selecțte foarte foarte buna, poate cea mai stricta de pana acum - intr-un spațiu mai restrans, dar pefect pentru atmosfera pe care ne-am dorit sa o cream.

Cum s-a nascut V for Vintage si cum a evoluat de-a lungul anilor.

Ideea de la care a pornit proiectul are data nasterii in 2008, o data cu primele magazine vintage online. Apoi, pana la lansare, am construit si construit si am adunat mult entuziasm si foarte multa munca.

V for Vintage este si a fost de la inceput fost primul targ de vintage autentic din Romania – a dat termenului "vintage" un spațiu de desfasurare,  perfect pentru creativitate si inovatie si, in scurt timp de la aparitie, a ajuns cel mai mare targ de cultura vintage si design românesc.

Fiecare dintre cele 12 editii V for Vintage a avut o tematica diferita, actuala la momentul ei, a adus designeri  proaspeti, inspirati si inspirationali, si asta a facut ca lucrurile sa se construiasca firesc, numarul de vizitatori sa creasca constant si publicul sa devina unul fidel.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera