De unde cumparam cele mai ieftine carti? Cele mai bune anticariate din Bucuresti si online

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pentru cei pasionati de literatura, ne-am gandit de unde se pot cumpara titluri noi la preturi mici. Am ales anticariate cu sediul in Bucuresti, dar si anticariate online, care au tot timpul reduceri.


Sursa

Cele mai bune anticariate din Bucuresti

Ex Libris

Unde? Bulevardul I.C. Bratianu nr.6, str. Doamnei nr. 23 si str. Lipscani 79

Mai intai a fost anticariatul din Pasajul de la Universitate. Apoi, au venit la suprafata, iar acum ii putem gasi tot in zona centrala. Au foarte multe carti noi, preturile fiind intre 2 si 29 lei. Au si agende, si carti pentru copii, totul la o calitate foarte buna.

Program: luni-duminica 10:00-22.00

Anticariat UNU

Unde? Str. Academiei nr. 4 - 6

Este unul dintre cele mai vechi anticariate din Bucuresti. Aici nu gasesti doar carti, ci si mobilier, pictura si tot felul de antichitati. Preturile sunt ok, iar vanzatorii sunt foarte amabili. Gasiti foarte multe carti despre pictura, daca va intereseaza.

Program: luni - vineri: 11:00-20:00
              sambata: 11:00-16:00

Dalles 

Unde? Bulevardul N. Balcescu nr. 18 Sala Dalles

Aici gasesti carti din domenii diverse, de la medicina si arta pana la dramaturgie. Preturile sunt ceva mai ridicate, dar gasesti cele mai noi aparitii.

Program: 09:30 - 21:00


Sursa

Cele mai bune anticariate online

Magazinul de carte

Anticariatul are carti vechi si noi, de colectie sau editii princeps. Daca va era dor de reviste si almanahuri precum Urzica, aruncati o privire.

Carte si carte

Ca si celelalte anticariate, sunt o gramada de categorii. Cei de la carte si carte au o sectiune speciala - carti la 3 lei.

Coltul Colectionarului

In functie de comanda, au tot felul de reduceri (la o comanda de min. 65 lei, ai transport gratis). Saptamanal, au foarte multe noutati, laudandu-se ca e cel mai mare anticariat din tara. Va lasam pe voi sa decideti.

Anticariat Plus

Ne-a surprins placut sa vedem ca putem cumpara discuri de vinil sau partituri muzicale. Au reduceri, transportul costa putin, asa ca merita incercat.


Sursa foto

Daca mai stiti alte locuri de unde puteti cumpara carti la preturi mici, asteptam comentariile voastre.

Pe aceeasi tema:
3 comentarii

De unde cumparam cele mai ieftine carti? Cele mai bune anticariate din Bucuresti si online
Caelea
#1 -

Fara legatura cu articolul

Sursa foto - tumblr.com (fara a preciza fotograful) e ca si cum ai spune ca ai luat gratuit imaginile de pe google. Bine ca autorii lor nu citesc metropotam, sa va treziti cu belele pe cap.

De unde cumparam cele mai ieftine carti? Cele mai bune anticariate din Bucuresti si online
Clara
#2 -

Anticariate

Eu as adauga la lista si anticariatulnou.ro. Au foarte multe carti si eu in general cand cumpar am transport gratuit, eu cumpar de minim 60 lei pentru asta. Mie imi plac ca sunt rapizi si ieftini...

De unde cumparam cele mai ieftine carti? Cele mai bune anticariate din Bucuresti si online
Laurentiu
#3 -

Anticariat Plus Craiova

Anticariat Plus Craiova nu-l recomand, am cumparat de doua ori de la el, in ambele cazuri cartile au fost f.f. mucegaite, umede, cu un miros acru, imposibil.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera