De ce se inchide barul Papiota din Centrul Vechi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In cazul in care planuiati o iesire de seara in Papiota, localul in cate mesele sunt foste masini de cusut, avem o veste proasta: locatia din Centrul Vechi, de pe Strada Lipscani, se va inchide definitiv, dupa ultima petrecere din data de 25 Iunie.

 

Echipa Papiota se va canaliza pe celalalt proiect in derulare - Terasa Monteoru - un local colorat de pe Calea Victoriei. Daca nu stiati de existenta terasei din Gradina Monteoru puteti citi cronica locului.

Un alt motiv pentru inchidere, spun ei, este faptul ca romanii incep sa evite zona Centrului Vechi, preferand probabil sa se retraga intr-un loc mai ferit de haosul centrului.

Am decis sa inchidem definitiv Papiota, ne vom canaliza atentia asupra celuilalt proiect al nostru - Terasa Monteoru. In plus, din pacate gasim ca Centrul Vechi nu mai e locatia potrivita, clientii nostri incep sa evite aceasta zona, este un feedback pe care l-am primit des in ultimul timp. Vom continua spiritul Papiotei cu Monteoru.

Noua ne pare rau pentru o veste asa proasta, pentru ca Papiota era un loc drag noua, insa mai avem multe terase si gradini de vara de explorat in Bucuresti.

Pe aceeasi tema:
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera