De ce mancarea gatita la wok e asa delicioasa? (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

articol powered by Wok pe Loc

In primul rand, sa incepem cu cateva detalii pentru cei care nu stiu foarte multe despre wok; vorbim despre o tigaie de provenienta asiatica, care retine caldura si nu necesita o cantitate mare de ulei.

13327479_462756393849725_8423332923775854232_n.jpg

Gatitul la wok este o alternativa mult mai sanatoasa datorita procedeului de preparare la foc intens, intr-un timp scurt, prin care legumele isi pastreaza toate proprietatile si vitaminele nealterate.

13332995_462756450516386_3894377239511985434_n.jpg
 
Serviciul de delivery de la “Wok pe Loc” merge struna, dar trebuie neaparat sa mergeti si la fata locului, pentru a vedea cu ochii vostri spectacolul culinar.

13428368_467103483415016_4594949864634038445_n.jpg

“Wok pe Loc” este o experienta care nu trebuie ratata, ce se-ntampla “pe loc”, in fata ta, cu alegerile tale.




1 comentariu

De ce mancarea gatita la wok e asa delicioasa? (P)
guest
#1 -

Antibody-Antigen Complex Crystallization
Antibody-Antigen Complex Crystallization - Antibodies are proteins that bind tightly and specifically to antigens to block their activity or to mark them for destruction. They are essential recognition elements of the immune system, and are increasingly used as drugs. Information on the three-dimensional structure of antibody–antigen complexes is essential for antibody design/engineering and for understanding their mechanism of action.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera