Dar motan se joacă - carte de activități distractivă și interactivă pentru copii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Editura Nemira a lansat prima carte de activități din seria DAR MOTAN, atât de îndrăgită de copii. Scrisă de Cristina Andone, cu ilustrațiile splendide ale ilustratoarei Emi Balint, cartea „Dar Motan se joacă” este un adevărat tovarăș de joacă pentru cei mici.

Copiii se vor distra, alături de simpaticul motan, cu ghicitori, colorat, desenat, vor călători în labirintul pisicesc, vor descoperi indicii și detalii, își vor pune mintea la contribuție pentru a găsi răspunsurile corecte. Nu lipsesc activitățile de gătit, grădinărit, modelat sau decupat

Cărțile din seria „Dar motan” ne aduc în prim-plan un motan simpatic, negru, norocos, sofisticat. Dar e un motan de librărie, iar alături de prietenul și stăpânul său Toto, dar și de alte pisicuțe, se aventurează să cunoască tot ce are lumea să îi ofere.


„Am scris ‘Dar Motan se joacă’ pentru zilele lungi de vacanță în care timpul devine un ceaisuc sau o înghețată pepenoasă. Am imaginat acele jocuri cu care mi-ar fi plăcut să mă amuz în copilărie: desenat pisici și case mici, modelat lut făcut în casă, pictat, visat. E o carte sprintenă, care îndeamnă la petrecut timp de poveste împreună cu un pisoi de librărie, negru, frumos, norocos. Sunteți gata? Hai la joacă!” Cristina Andone

Biografie

Cristina Andone este scriitor, trainer de creativitate și activist educațional. Este președintele fundației ”Ce Poți Face” și, din 2020, este în boardul proiectului Școala Încrederii. A publicat 23 de cărți vândute într-un număr total de 160.000 de exemplare. La editura Nemira, a lansat colecția Povești din Pădurea Muzicală, prin care își propune să îi împrietenească pe copii cu muzica clasică, și, recent, colecția Dar Motan.

Ca autor-povestitor a fost invitată la Târgul de Carte de la Goteborg, Salon Livre Paris, Festivalul TIFF Cluj, Bookfest, Gaudeamus, Șotron. A ținut ateliere de poveste în tramvai, pe trotuar, în palate vechi precum Cantacuzino, Cesianu, ICR Bucuresti, ICR Stockholm, în capela unui castel părăsit la Bonțida, în librării, galerii de artă, biblioteci naționale sau județene, iaurtării, școli, grădinițe.

Până în 2030 are contracte semnate pentru încă 20 de cărți, între care povești pentru copii și un roman despre revenire - Carusel.
2 comentarii

Dar motan se joacă - carte de activități distractivă și interactivă pentru copii
run3donlineaz
#1 -

Comentariu nou
If you have the right person by your side, 80% of you don't need it. I found my joy here run 3. and they gave me the answer so I can find joy every day after stressful working hours.
Dar motan se joacă - carte de activități distractivă și interactivă pentru copii
seooo
#2 -

Comentariu nou
I can see that you are an expert at your field! I am launching a website soon, and your information will be very useful for me.. Thanks for all your help and wishing you all the success in your business.i never know the use of adobe shadow until i saw this post. thank you for this! this is very helpful. https://www.posterprintcenter.com/foam-core-posters.html

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera