Cum va arata ParkLake, noul mall din zona Dristor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

La putin timp dupa deschiderea MegaMall, cel mai mare centru comercial deschis in Bucuresti in ultimii cinci ani, cand ne intrebam daca asta va fi ultimul construit in Bucuresti anul acesta, iata ca mai apare inca unul.

Se numeste ParkLake si este situat in mijlocul naturii, in imediata apropiere a parcului si lacului Titan, zona Dristor la intersectia cu Liviu Rebreanu.

Mallul se afla momentan in constructie si cu termen de finalizare in 2016.

ParkLake va avea o suprafata de 70.000 de metri patrati, peste 200 de magazine, 23 de restaurante si un cinematograf multiplex.

Printre brandurile pe care le vom putea gasi la Park Lake se numara H&M, Koton, Zara, Bershka, Massimo Dutti, Stradivarius, Pull&Bear, Zara Home si Oysho.

Locuitorii din sectorul 3 vor avea la dispozitie  si un hipermarket Carrefour in interiorul mallului.

ParkLake, un proiect Sonae Sierra si Caelum Development, companii internationale de investitii in centre comerciale si imobiliare,  reprezinta o investitie de 180 de milioane de euro si isi va deschide portile in 2016.

Mai jos puteti vedea cum va arata mallul.


Sursa foto

2 comentarii

Cum va arata Park Lake, noul mall din zona Dristor
alex
#1 -

O imensa prostie

mallurile sunt o bataie de joc, asemenea Catedralei vietii
Nu avem arene sportive, sali polivalente, bazine de inot, institutii culturale etc. ... dar distrugem parcuri si construim bazaconii.

Cum va arata Park Lake, noul mall din zona Dristor
AlinDr
#2 -

@Alex

Din pacate, se construiesc in principal mall-uri pentru ca exista sustinere financiara a acestora, ce vine din sectorul privat, mai ales ca cerere exista, pentru ca prostimea adera la ele si le viziteaza aproape zilnic.

Lucrurile dragute la care faci referire din pacate depind de alocarea sumelor din banii publici, care nu prea se duc catre multe lucrari publice :))

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera