Cum organizezi o petrecere surpriza memorabila

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Sa ai parte de o petrecere surpriza poate fi una dintre cele mai frumoase experiente din viata ta - sa stii ca o gasca de prieteni s-a organizat pentru a te face pe tine fericit, poate insemna multe.

Noi am facut deja asta pentru cativa prieteni apropiati si lucrurile au iesit ca la carte. Daca si voi va ganditi sa faceti asta, am facut pentru voi o lista de tips&tricks.

- In primul, trebuie sa alegeti o data, o ora la care sa se intample petrecerea si un loc.

- Pasul urmator este sa faceti un grup secret pe Facebook, unde sa-i chemati pe invitati - odata creat grupul, o sa va vina si mai usor sa discutati lucruri precum ar fi - daca e ok data si ora pentru toata lumea, daca sa faceti petrecere tematica sau nu, buget etc.

Spre exemplu, la petrecerea surpriza pe care noi am organizat-o, am pus o cutie la intrare, unde cei chemati au pus suma de X lei, suma care sa acopere - consumatia, mancarea si cadoul.

PS: Am vorbit si cu cei de la bar ca atunci cand se depaseste suma stransa sa ne anunte, pentru ca de la acel punct incolo, fiecare sa-si plateasca singur consumatia (sau sa se ocupe sarbatoritul, dupa cum doreste).

- Muzica - fie vorbiti cu un prieten DJ, fie faceti un playlist marfa. Oricum, trebuie sa va asigurati ca aveti un fond muzical de calitate. Unde muzica nu e, nimic nu e!

- Alegerea unui organizator oficial - am stabilit deja ca aveti acel grup secret pe Facebook, unde discutati toate elementele petrecerii, insa cineva dintre voi trebuia sa preaia organizarea in mare.

Aveti nevoie de un lider - o persoana care sa se asigura ca lucrurile sunt in ordine, ca toata lumea va fi prezenta, ca totul este in regula cu localul, cu muzica, cu mancarea etc.

- Elementul surpriza, la surpriza - persoana careia ii organizati petrecerea nu va banui nimic, insa, daca vreti, puteti sa faceti lucrurile si mai speciale si mai spectaculoase.

Spre exemplu, in cazul nostru, am inchiriat o limuzina (costa 2 milioane ora) cu care l-am dus pe sarbatorit de acasa, la locul evenimentului.

Cand am ajuns in dreptul localului, l-am legat la ochi, si cand i-am scos bandana, a vazut o gasca de oameni costumata mai ceva ca de Halloween. A fost tare frumos! Poate incercati si voi!

Rezumat:

O petrecere frumoasa surpriza va iesi doar daca aveti o gasca implicata si la fel de dispusa ca si voi sa iasa lucrurile bine. Daca oamenii sunt dezinteresati, plictisiti sau nu au niciun feed-back, atunci mai bine renuntati si va ganditi la altceva.

Asadar, conteaza mult spiritul de echipa si dorinta de a face ceva misto impreuna, pentru un prieten drag. Important este sa alegeti pe cineva care sa tina fraiele intregii dezbateri, sa aveti asigurat locul petrecerii, sa va faceti un buget si sa fiti indeajuns de discreti, astfel incat sarbatoritul sa nu afle nimic.

Nu uitati sa va ocupati de muzica si mancare!

Speram sa va iasa ceva misto si sa aduceti o experienta inedita in viata celui pentru care v-ati dat interesul.


Sursa foto
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera