Cum face Jandarmeria Romana abuz de functie si descurajeaza protestele stradale - un caz concret

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe 6 mai 2016 v-am anuntat despre - Haideti sa facem ceva! Protest pentru solutionarea cazului dezinfectantilor diluati din spitale; pe 7 mai, a mai existat o comemorare organizata de Alianta Medicilor.

In cadrul celor doua evenimente, unde oricum nu au fost prezenti foarte multi oameni, nimeni nu a fost legitimat sau amendat.

4.jpg

Simona Tache, pe site-ul sau, semnaleaza un abuz al Jandarmeriei Romane, printr-un caz concret.

Jandarmeria Romana a scris "procese verbale de amenda, in absenta, pentru Carmen Uscatu, care facuse pe Facebook event-ul prin care invita la comemorarea-protest din 6 mai, si i le-au trimis acasa. Doua procese verbale totalizand amenzi de 3.500 de lei, care mai contin si minciuni."

2.png

Procesul verbal pentru data de 6 mai, la capitolul "fapte savarsite", noteaza:

a organizat o adunare publica nedeclarata si neinregistrata, pentru exprimarea unor opinii referitoare la situatia din spitalele din Romania, iar, pe timpul desfasurarii acesteia, a condus activitatile participantilor, dirijand actiunile si scandarile acestora. De asemenea, pe toata durata desfasurarii a transmis celorlalti participanti mesaje de organizare a unor noi adunari publice, in zilele urmatoare.

3.png

Procesul verbal pentru data de 7 mai, la capitolul "fapte savarsite", noteaza:

a organizat o adunare publica nedeclarata si neinregistrata, pentru exprimarea unor opinii referitoare la situatia din spitalele din Romania, iar, pe timpul desfasurarii acesteia a condus activitatile participantilor, dirijand actiunile si scandarile acestora. De asemenea, pe toata durata desfasurarii, a lansat invitatii pentru alte actiuni derulate in acelasi scop.

Simona Tache subliniaza nedreptatea printr-o fotografie care arata exact care a fost atmosfera de la proteste.

1.png

Atatia oameni am fost. Nu a dirijat nimeni nicio actiune si nicio scandare, pentru ca nu a existat nicio actiune si nicio scandare. Nu a strigat nimeni nimic. Cativa oameni chemati de Alianta Medicilor am stat, pe grupuri, in Piata Universitatii, si am tacut sau am schimbat cateva vorbe intre noi. Pentru asta, Carmen Uscatu a primit, acasa, un proces verbal plin de minciuni si o amenda de 2.500 de lei, cu 1.500 de lei mai mare decat cea primita pentru 6 mai, cand fusesera 1.000 de oameni in Piata.

Sistemul roman, o noua zi, o noua reusita #NOT #FAIL #TRAGIC.
1 comentariu vrei sa comentezi?

Cum face Jandarmeria Romana abuz de functie si descurajeaza protestele stradale - un caz concret
Radu
#1 -

Mai rezistati??

Inca mai sunt tineri CAPABILI in tentativa aia de "tara"? Daca esti bine pregatit in domeniul tau, n-ai ce cauta in Romanika. Pur si simplu e prea scurta viata pentru frustrarile si stresul dement cauzat de lipsuri si de razboiul necontenit autoritate-cetatean de acolo.
Ganditi-va bine, veti ajunge la 40 de ani si veti realiza ca sunteti un COTOR, in cazul in care sunteti un mic intreprinzator cu ceva profit, aveti capul VARZA din cauza haituielii, daca sunteti angajat nici nu mai comentez. Chiar si in domeniul IT, cu 2000+ de euro pe luna, va molfaie multinationalele si va scuipa morti la 35 de ani ca pe niste gunoaie.
In cazul in care sunteti niste mici oligarhi, afiliati direct sau indirect la politica sau prin vreun consiliu judetean si aveti acces la buget atat va zic, tontilor: NISTE PARAZITI AU NEVOIE DE O GAZDA SANATOASA, SA O POATE SUGE MULT TIMP! Voi sunteti atat de * incat va devorati ACUM gazda, si maine va veti manca intre voi...

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera