Cum cheltuie Primaria Sectorului 1 bugetul local pe 2014

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Sectorul 1 are in 2014 un buget local (PDF) in valoare de aproximativ 1,3 miliarde de lei, din care 480 milioane de lei au  fost alocati pentru investitii.

O parte din bani se vor duce fie la reabilitarea blocurilor, fie la modernizarea scolilor si unitatilor sanitare, dar si pentru proiecte noi de investitii, precum extinderea adapostului pentru cainii fara stapan de la Odai cu inca 1.000 de locuri.

Cate blocuri vor fi reabilitate in 2014...

Inca 190 de blocuri vor fi reabilitate termic gratuit, care se vor adauga la cele 628 de blocuri care sunt deja finalizate in Sectorul 2.

O alta veste buna o reprezinta faptul ca in 2014 va fi gata cea mai mare clinica de chirurgie cardiovasculara pediatrica din Romania. Este vorba de un  nou imobil care se construieste in incinta Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu" in care se investesc 15,2 milioane de euro, din bugetul Primariei Sectorului 1.

Clinica va fi dotata cu aparatura medicala de ultima generatie de Ministerul Sanatatii si va asigura diagnosticarea si tratamentul bolilor cardiovasculare la copii incepand cu varsta de nou nascut. Capacitatea acesteia a fost stabilita la un numar de 110 paturi (saloane si sectiile de A.T.I.), dispuse pe patru niveluri.

Totodata, anul acesta pana in vara se vor crea peste 400 de locuri noi in gradinitile din Sectorul 1, fie prin extinderea corpurilor de cladire existente, prin achizitionarea unor imobile care vor primi destinatie de gradinita sau prin construirea unor gradinite noi.

Sursa foto, sursa thumb
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera