Cum arata cele mai hipsteresti ceasuri - vibreaza pentru a marca trecerea timpului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In cazul in care sunteti pasionati de timp, dar si de noile tehnologii, atunci mai mult ca sigur o sa va placa noua colectie de ceasuri Durr, care vibreaza pentru a marca trecerea timpului.

Dupa cum multi dintre noi am experimentat (am avut chiar si un articol despre asta) timpul poate trece mai repede, sau mai incet, in functie de ceea ce facem - spre exemplu, tindem sa credem ca zilele pe care le muncim se duc mai incet decat cele de week-end.

Asadar, tocmai pentru a marca aceasta subiectivitate a timpului, Lars Marcus si Theo Tveteras Vedeler au creat ceasurile Durr, colorate si fara cadran, care seamana mai mult cu o bratara, si care vibreaza la fiecare cinci minute, pentru a investiga modul in care percepem noi trecerea timpului.

Cei doi designeri au creat doar 50 de astfel de ceasuri (puse in vanzare pe Shrekstore), care s-au vandut toate. Insa, doritorii pot trimite un email pentru a vedea cand vor aparea noi modele.

Ei bine, si desi ceasurile astea nu merg sa ne spuna ora cu exactitate, sunt, pana la urma, binevenite, deoarece ne indeamna sa nu mai stam pe ganduri, pentru ca timpul trece repede, in portii de cinci minute.

Sursa foto
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera