Cum arata Cafeneaua Starbucks de la Hanul lui Manuc din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Asa cum va povesteam, Starbucks si-a deschis o noua cafenea la Hanul lui Manuc. Curiosi cum arata noul loc, am dat o fuga pana acolo si am facut cateva poze.

Daca mergeti azi beneficiati de 1+1 gratis. Iar la final, veti primi un cupon valabil pana la finalul anului cu 30 % discount la bautura sau 2 bauturi la pret de una, dupa preferinte.

Iata mai multe poze. Bonus: S-a deschis inca un corp si etajul - le puteti vedea aici.

Privelistea

Pe aceeasi tema:
2 comentarii

Cum arata Cafeneaua Starbucks de la Hanul lui Manuc din Bucuresti
gabriel
#1 -

Comentariu nou

Cafeaua la filtru este fara cofeina,niste sarlatani. Bei 300 gr. de cafea si dupa doua ore dormi de rupi

Cum arata Cafeneaua Starbucks de la Hanul lui Manuc din Bucuresti
Marian
#2 -

Tiganie

Dragilor , nu e suficient sa fie Starbuks, mai trebuie sa fie si angajatii competenti . Am fost ieri , duminica , pe la 16 si , pe langa faptul ca la bar era distractie totala intre angajati , mi s-a gresit si comanda ... Apoi , ca sa fie garnitura completa , unul cu o moaca mai bruneta , de prin partea locului , mi-a debarasat masa cu tot cu cafeaua , gresita , cum era . M-am enervat si am vrut sa vorbesc cu sefa de tura , Adriana mi-au zis ca o cheama dar era de ...negasit .... Am plecat cam indoit de serviciile lor . La Paris erau spirt angajatii Starbuks , mai ales in spatiul superb de langa Opera Garnier , sunt niste candelabre superbe acolo si niste fotolii extrem de comode . La Manuc , ca la Manuc , mai precis " a la guerre , comme a la guerre ", Starbuks de ...Dambovitza ....

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera