Concluziile ultimei zile la Electric Castle 2015 - un eveniment ca afara

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Chiar daca ultima zi de festival a fost duminica, asta nu prea s-a simtit la Castel, toata lumea fiind intr-un fel de vacanta prelungita. Atmosfera a fost relaxata, vremea insorita, asa ca am putea spune ca a fost un final reusit.

Concertele au inceput cu cei de la The Cat Empire, pe care i-am gasit vizibil obositi si lipsiti de energia pe care au avut-o anul trecut in Bucuresti, la Arene. Un show semi lalait, de care ne pare rau, mai ales pentru cei care i-au ascultat pentru prima oara.

Au urmat The Subways - britanicii au adus multa energie pe scena, spre bucuria celor prezenti. Solistul a fost la un moment dat foarte suparat pe cei de la sunet, pentru ca nu se auzeau chitara si basul, insa s-a trecut repede peste moment. Ne-a placut la nebunie faptul ca au vorbit foarte mult in romana.

Cireasa de pe tort, din punctul nostru de vedere, a fost reprezentata de concertul celor de la The Prodigy - mult vibe pozitiv, energie si interactiune cu publicul. Prodigy au venit cu un tir special de boxe si unul de lumini.

In clipul de mai jos puteti vedea atmosfera nebuna de la concertele celor doua trupe.

#ElectricCastle 2015 | The Subways si The Prodigy LIVE in ultima zi de Festival #daiplay

Posted by Metropotam on Monday, June 29, 2015

S-a dansat, tipat, aplaudat si trupa ne-a demonstrat ca inca mai are multe de oferit. Big up!

Toate scenele (the Mill, the Roots, the Stables, Scena Red Bull si Silent Disco) au fost pline si am putut asculta multa muzica buna. Big up pentru toti artistii!

Electric Castle 2015 a fost un festival bine organizat si s-a asemanat foarte tare cu ceea ce am vazut in afara - de la oamenii care stateau la rand in bus-urile care veneau constant, la plata cu cardurile speciale (iti puneai banii pe card si plateai direct cu el).

 

Cam asa arata cozile de la final:

Mai multe imagini - in album.

Ploaia din prima zi i-a luat pe nepregatite, dar lucrurile s-au remediat rapid apoi, asa ca totul a intrat in normal.

Oamenii au fost veseli, pregatiti pentru atmosfera de festival si, pana la urma, asta e tot ce conteaza. Momentele frumoase alaturi de cei dragi, muzica buna si amintirile pe care le-am facut aici! Ne vedem la anul!

Voua cum vi s-a parut?

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera