Concert Masterpiece (Tribut Metallica) - Back to Life Tour 2022

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Trupa Masterpiece va susține un concert sambata, 9 aprilie 2022, în club Quantic din București, în cadrul Back to Life Tour 2022, începând cu ora 17.00.

Trupa Masterpiece este prima formatie tribut METALLICA din Romania. După mai mult de 10 ani petrecuți in formula de 5 membri, cu apariții pe cele mai importante scene din România, trupa Masterpiece fiind obligată de plecarea în străinătate a vocalului Andy Ghost, se regrupează și continuă în forță ca și cvartet , vocea principală fiind preluată de către chitaristul Szabi Vincze.

Trupa este alcatuita din membri cuo vasta experienta muzicala, fiecare cantand si in diferite trupe consacrate din tara. Inca de la inceput s-a bucurat de succese obtinute in concerte si festivaluri atat in Romania cat si in Ungaria unde in 2009 a sustinut un turneu in colaborare cu trupa maghiara Nimfonia(tribut Nirvana).

Membri:
Szabi-Voce/Chitara

Marius- Chitara/Backing vocal Zoli-Chitara Bas/Backing vocal Gabi-tobe

"Masterpiece este un grup menit a-ti taia respiratia! Cine se mai gandea la altceva decat la ceea ce se petrecea pe scena? Pana si comerciantii, fiind mai putin solicitati decat oricand pe perioada festivalului, au venit in fata scenei, sa vada ceea ce orice metalist roman ar trebui sa vada: super- show-ul marca Masterpiece!"

Biletele se pun in vanzare la urmatoarele preturi:

Acces general – 50 lei

Acces general la intrare, in ziua evenimentului – 65 lei

Acces gratuit: copiii cu varsta de pana in 14 ani, care sunt insotiti de un adult, persoana cu handicap și persoana care îl însoțește.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.ambilet.ro.

Acces în baza certificatului COVID-19 ce atestă vaccinarea cu schemă completă, trecerea prin boală în ultimele 180 de zile sau rezultat negativ la test PCR sau Antigen efectuat în laborator acreditat cu maxim 72 respectiv 24 de ore înainte de eveniment.

 

 
1 comentariu

Concert Masterpiece (Tribut Metallica) - Back to Life Tour 2022
run3donlineaz
#1 -

Comentariu nou
Your comments on the forum are very reasonable, hope you add comments to the play snake website for us to improve further, and thank you for your comments.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera