Comedii și drame romantice, în „luna iubirii” la Warner TV

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Comedii și drame romantice, cu Julia Roberts, Ryan Gosling, Rachel McAdams, Jack Nicholson, Ellen Barkin, Owen Wilson, Javier Bardem, Steve Carell și Emma Stone se regăsesc în programul lunii februarie la Warner TV.

Comedia romantică „Spărgătorii de nunți/ Wedding Crashers” (2005), regizată de David Dobkin va fi difuzată pe 7 febuarie, de la ora 20:15.

Filmul îi are în rolurile principale pe Owen Wilson și Vince Vaughn, iar din distribuție fac parte, între alții, Rachel McAdams, Christopher Walken, Isla Fisher, Jane Seymour și Bradley Cooper.
John și Jeremy sunt doi bun prieteni, afemeiați, care participă la petreceri de nuntă pentru a profita de atmosfera romantică. Ajung însă în conflict, după ce John o întâlnește și se îndrăgostește de Claire.
La People's Choice Awards, actorii Owen Wilson și Vince Vaughn au fost desemnați cel mai potrivit duo de pe ecrane. Rachel McAdams a fost premiată la Teen Choice Awards și Hollywood Film Awards pentru rolul din această comedie.

De Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie, de la ora 20:05, Warner TV va difuza „Mănâncă, roagă-te, iubește/ Eat Pray Love” (2010).
Lungmetrajul, cu Julia Roberts şi Javier Bardem în distribuţie, este regizat de Ryan Murphy.
Liz, o femeie aflată la a doua tinerețe, își dă seama că este implicată într-un mariaj nefericit și, după ce divorțează, decide să plece într-o călătorie prin lume pentru a se descoperi. Ea ajunge de la New York în Italia, apoi India și Bali, unde se regăsește și își găsește și o nouă dragoste.
Richard Jenkins, Viola Davis, Billy Crudup și James Franco fac parte din distribuția lungmetrajului bazat pe cartea scrisă de Elizabeth Gilbert.

Drama romantică „Jurnalul/ The Notebook” (2004) este inclusă în programul Warner TV pe 16 februarie, la ora 20:15.
Protagoniști ai filmului regizat de Nick Cassavetes sunt Gena Rowlands, mama regizorului, James Garner, Ryan Gosling și Rachel McAdams.
Bazat pe romanul omonim al lui Nicholas Sparks, filmul spune o poveste de dragoste din anii 1940. Un bărbat sărac se îndrăgostește de o tânără bogată, însă relația lor este condamnată din cauza diferențelor sociale. Întâmplările sunt citite, dintr-un caiet, de un bătrân unei femei internate, ca și el, la un azil.
Lungmetrajul a devenit unul cult, fiind unul dintre cele mai populare ale anilor 2000, cu numeroase distrincții, între care opt Teen Choice Awards, un Satellite Award și un MTV Movie Award.

Jack Nicholson și Ellen Barkin joacă rolurile principale în comedia „Când bărbații nu-ți dau pace/ Man Trouble” (1992), difuzată de Warner TV pe 21 februarie, de la ora 20:20.
Acțiunea filmului regizat de Bob Rafelson are în centru un dresor de câini de pază care este șantajat să fure un manuscris de la unul dintre clienții lui.
Din distribuție fac parte Harry Dean Stanton, Beverly D'Angelo și Paul Mazursky.

Pe 28 februarie, de la ora 20:15, va putea fi urmărită comedia romantică „A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love” (2010), regizată de Glenn Ficarra și John Requa, cu o distribuție de excepție.
Steve Carell este Cal, căsătorit cu Emily, interpretată de Julianne Moore. Relația lor se deteriorează și ajung să se despartă. Într-un bar, Cal îl cunoaște pe Jacob, expert în a cuceri femei frumoase jucat de Ryan Gosling, care îi împărtășește din cunoștințele sale. Viața lui Cal ia o turnură complet neșteptată, având în vedere că noul lui prieten începe o relație cu fiica lui mai mare, interpretată de Emma Stone, și el este implicat, fără voie, într-un scandal la școala fiului mai mic.
Din distribuție fac parte și Marisa Tomei, Kevin Bacon, Josh Groban și John Carroll Lynch.
5 comentarii

Comedii și drame romantice, în „luna iubirii” la Warner TV
lens
#1 -

CTNNB1
CTNNB1 The protein encoded by this gene is part of a complex of proteins that constitute adherens junctions (AJs). AJs are necessary for the creation and maintenance of epithelial cell layers by regulating cell growth and adhesion between cells.
Comedii și drame romantice, în „luna iubirii” la Warner TV
lens
#2 -

Virus Production
Adeno-associated virus (AAV) is a kind of nonpathogenic viruses with single-stranded DNA, it relies on helper viruses such as adenovirus or herpes simplex viruses for replication. Virus Production
Comedii și drame romantice, în „luna iubirii” la Warner TV
ssfs
#3 -

N1-Methylpseudo-UTP
It is a modified NTP for incorporation into messenger RNAs (mRNA) using T7 RNA Polymerase. Incorporation of N1-methylpseudouridine can reduce the immunogenicity of the resulting mRNA. N1-Methylpseudo-UTP
Comedii și drame romantice, în „luna iubirii” la Warner TV
ssfs
#4 -

PROTAC Design
As a leading service provider in drug discovery and research, BOC Sciences is fully capable and committed to providing one-stop proteolysis targeting molecular drug discovery based on chimeric (PROTAC®). PROTAC Design
Comedii și drame romantice, în „luna iubirii” la Warner TV
ssfs
#5 -

FA PEG γPGA
Folate-polyethylene glycol (peg)-poly-L-glutamic acid (FA-PEG–(γ)PGA) is a linear amphiphilic block copolymer with poly-glutamic acid as hydrophobic part and azide functionalized PEG as hydrophilic part. FA PEG γPGA

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera