Terasa clubului Expirat din Bucuresti se deschide pe 1 iulie la Halele Carol

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Update:

"Cu parere de rau si cu scuzele de rigoare fata de voi, cei (foarte multi!) care asteptati cu sufletul la gura deschiderea terasei Expirat la Halele Carol, suntem nevoiti sa anuntam AMANAREA EVENIMENTULUI DE DESCHIDERE, CU O SAPTAMANA, PENTRU DATA DE VINERI, 1 IULIE!

Expirat Halele Carol este un loc nou, construit si reasamblat de la 0, intr-un spatiu neconventional, care a necesitat lucrari ample de renovare si reconstructie. CAteodata, in aceste situatii, indiferent de masurile de precautie luate... neprevazutul loveste.

Am incercat pe cAt posibil sa tragem linie sub lucrarile de amenajare si sa facem ultimele finisaje in timp util. In schimb, ne-am lovit de intArzieri ale unor lucrari esentiale pentru buna functionare a locului, independente de noi.

Nu ne dorim sa deschidem in aceste conditii si nu acceptam jumatati de masura. Ne dorim ca noul Expirat sa fie un loc care functioneaza ca la carte. Am luat, astfel, decizia de a intArzia deschiderea oficiala cu o saptamAna. Ca sa fie bine. :)

Ne cerem inca o data scuze fata de voi, cei care v-ati facut din timp planuri pentru prima bere la terasa Expirat Halele Carol, vinerea aceasta si reinnoim invitatia pentru vinerea viitoare. Acelasi loc, aceeasi ora, aceeasi adresa, aceeasi formula de deschidere, alaturi de Vinyl, Rum, Tapas & Wine & Friends.

Va multumim pentru intelegere. Si ne vedem pe 1 iulie!"

Expirat a fost locul unde am mers de nenumarate ori si unul dintre locurile noastre preferate din Bucuresti.

In urma tragediei de la Colectiv, clubul de pe Brezoianu s-a inchis. Iata ca lucrurile au evoluat si Expirat se va redeshide, din toamna, la Halele Carol.

1.jpg

Pana atunci, insa, sunteti asteptati pe terasa clubului, unde, dupa cum spun organizatorii:

Incapem cu toate subiectele care ne preocupa, cu stele in loc de acoperis, cu prieteni vechi si noi, la discutii tarzii.

2.jpg

Pana cand se termina vara si vom reincepe serile de dans, startul se da pe 24 iunie, incepand cu ora 19:00.

Veti gasi:  Vinyl, Rum, Tapas & Wine & Friends, la umbra, verdeata, cocktails, hotdogs, joaca, pareri si zambete.

3.jpeg

Ce ziceti?

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera