Clipul tribut adus de Apple la aniversarea de 30 de ani de Mac, filmat in intregime cu iPhone-uri - VIDEO

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cei de la Apple au lansat un filmulet special cu ocazia aniversarii de 30 de ani de Mac. Compania spune ca video-ul de mai jos este filmat in intregime cu iPhone-uri, in decurs de o zi.

Mai exact, pe data de 24 ianuarie, 15 echipe de filmare au fost trimise in diferite colturi ale lumii cu obiectivul de a filma - "people doing amazing things with Apple products".

Per total, s-au inregistrat peste 70 de ore de filmari, iar clipurile de la fiecare locatie au fost trimise in timp real catre sediul din Los Angeles, unde regizorul filmului putea sa le dea indicatii celor aflati in deplasare, cu ajutorul FaceTime.

Tot continutul a fost apoi editat, cu ajutorul unui Mac, pana sa se ajunga la produsul final.

Cei de la Apple sustin ca multumita inovatiei Apple, un efort ce in mod normal ar fi durat luni de zile, a putut fi dus la capat in cateva zile. Cu toate astea, ei precizeaza ca un user normal nu poate face asta, mai ales ca s-au folosit o serie de echipamente aditionale.

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca Jake Scott, fiul regizorului Ridley Scott, este cel care a supravegheat proiectul, impreuna cu alti 21 de editori.


Sursa foto

Trebuie sa recunoastem ca filmuletul ne-a captat atentia, asa ca abia asteptam sa vedem care este si parerea voastra, in sectiunea de comentarii de mai jos.

1.24.14

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera