Clientii magazinului Leroy Merlin, agresati de agentii de la BGS (VIDEO)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Doi clienti ai magazinului Leroy Merlin din Chitila au dorit sa depuna plangere impotriva unui agent BGS, care i-ar fi injurat in incinta magazinului, insa s-au trezit luati pe sus si dati afara din magazin de mai mult agenti echipati ca pentru razboi.

Clientii magazinului Leroy Merlin, agresati de agentii de la BGS (VIDEO)

Intreaga intamplare a fost filmata si urcata pe YouTube. In descrierea clipului, unul dintre cei doi clienti a scris:

Am dorit sa depunem o plangere impotriva unor paznici ai BGS din Leroy Merlin, Chitila, dupa ce in urma cu o saptamana il agasasera pe fratele meu. Cand plateam produsele, am intrebat-o pe fata de la casa cum sa procedam, deoarece nu stiam cum se numesc acesti 2 paznici (asta deoarece, desi sunt obligati, ei nu tin ecusoanele la gat, nici paznici , nici sefii lor, nici seful securitatii magazinului).

Dumneaei ne-a spus sa ne ducem sa ii intrebam cum se numesc si apoi sa le facem o reclamatie scrisa si sa o depunem la intampinare clienti. Unul dintre ei ne-a spus numele linistit, fara nici o problema, dar intrebandu-l si de colegul lui, ne- a informat ca acesta e seful lui si ca nu vrea sa ne zica cum il cheama, sa il intrebam personal. 
Ne-a indrumat la intrarea din spate, unde se afla depozitul, sa mergem acolo sa il intrebam cum se numeste.

Am mers, l-am intrebat linistit, fara nici o jignire. I-am zis fix asa: 'Spuneti-ne si noua cum va numiti. L-ati agasat pe fratele meu saptamana trecuta si vrem sa va facem o reclamatie'. Raspunsul lui a fost: 'Plecati, ma, copii, de aici, ca nu va zic nimic . Eu i-am replicat ca, indiferent ca sunt sau nu copil, sa vorbeasca frumos, ca suntem totusi clienti fideli ai magazinului si nu mi se pare normala atitudinea. Atunci a ridicat vocea si l-a bruscat pe fratele meu. I-am zis ca o sa chemam politia, la care el, fara menajamente (noi deja plecam, ne intorsesem cu spatele la el), ne-a zis: ''Baga-mi-as p*** in ma-ta! Lasa ca vedeti ce va fac eu!". Apoi a chemat interventia sa ne scoata afara din magazin. Rezultatul il vedeti in clip.

In urma plangerii depuse de cei doi tineri, Politia are termen 90 de zile pentru investigatii, abia la sfarsitul celor 90 de zile vor primi un raspuns oficial.
1 comentariu vrei sa comentezi?

Clientii magazinului Leroy Merlin, agresati de agentii de la BGS (VIDEO)
mihaela
#1 -

ABUZ PAZNICI LEROY MERLIN PLOIESTI

Leroy Merlin e un mare cacat care angajeaza pandari prosti si analfabeti. M-au oprit la casa spunand sa arat geanta, nu am vrut si m'au bagat intr-o camera unde 3 angajari CIVITAS si o vanzatoare de etnie roma m'au agresat verbal tipand la mine sa scot ce am furat. Am scos tot din geanta, din buzunare, nu aveam nimic si mi-au zis sa plec. Am sunat la Politie si au venit doi agenti care au facut un proces verbal si apoi analfabetii si-au cerut scuze. Niste scarbe ordinare, in viata mea nu mai calc in Leroy Merlin. Am mers de 10000 de ori in Brico Depot, in Dedeman, Praktiker si vin de 5 ori in Leroy si mi se intampla asta. HUOOOOOOOO, cancerosilor!

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera