Ciska lansează clipul piesei “Rău mă doare inima” - o poveste cu mesaj puternic despre mirajul iubirii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Emoții reale, conflict interior, miraj. Toate acestea sunt sugerate în cea mai nouă piesă a artistei Ciska - “Rău mă doare inima”.

Cel mai nou single vine însoțit de un videoclip al cărui scenariu este scris de unul dintre autorii piesei, Liviu Tănăsoiu. Povestea aduce în prim-plan o iubire neîmplinită, un conflict de separare și totodată frica de a mai iubi vreodată.

“Mulți dintre noi am trăit cu temeri,confuzie sau neîmpliniti pe parcursul unei relații sau dupa încetarea acesteia. Mulți ne-am întrebat dacă suntem suficient, dacă suntem compleți sau dacă ceea ce trăim este iubire reală sau doar o teamă de singurătate.

Am pus toate aceste sentimente în piesă, iar Liviu Tănăsoiu a cosmetizat totul în videoclip prezentând o poveste de iubire pură la bază, dar care a devenit treptat toxică, o ruptură forțată în care cei doi sunt despărțiți astfel, fără voia lor. Sunt curioasă ce ați simțit voi într-o astfel de situație și cum ați gestionat totul? “

Ciska a exprimat aceste trăiri în proiectul “Rău mă doare inima” fiind consiliată de doi artiști talentați, Eugenia Nicolae și Liviu Tănăsoiu. “Mi-am dorit foarte mult să lucrez cu acești oameni talentați, Eugenia și cu Liviu, iar acesta este cu siguranță doar începutul colaborării noastre. Muzica este un limbaj universal, iar în cazul artiștilor este un pod sau un portal prin care ne exprimăm și ne manifestăm în modul cel mai liber. Vrem ca trăirile noastre să ajungă la inimile oamenilor prin mesajul acestei piese. Vrem ca oamenii să știe că nu sunt singuri, că sunt compleți, că sunt suficient și că este timpul să ne vindecăm de rănile care ne opresc să fim liberi și fericiți.”

Nu este prima dată când Ciska aduce în discuție teme de acest fel și încurajează publicul să fie deschis și să se vulnerabilizeze prin propriile povești de viață. Artista a lansat în trecut o provocare pe Tik Tok în care invita fanii să vorbească despre cum reacționează după o despărțire, folosind piesa #bebecito.

Credits:

Music: Liviu Tanasoiu, Eugenia Nicolae, Ciska
Text: Liviu Tanasoiu, Eugenia Nicolae, Ciska
Produced by Liviu Tanasoiu

Videoclip:
Directed by Rimenescu & LACOFILMS
1st AC: Razvan Surche
Video Production: Alexandru Gabriel


Ciska a mai lansat piesele “Champion” feat. LiToo cu peste jumătate de milion de vizualizări pe YouTube, “Pauvre Diable” feat. Mark Azekko și “Tanga” - care au fost foarte bine primite de public, precum și “Bebecito”, “Prieten cu iubitul meu”, “Nordul”.


Instagram: https://www.instagram.com/franciscaofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/franciscaandreea.dulceanu
TikTok: https://www.tiktok.com/@ciskathesinger
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCLb9agxL8XI4LFiLQhofTow
4 comentarii

Ciska lansează clipul piesei “Rău mă doare inima” - o poveste cu mesaj puternic despre mirajul iubirii
Kaseysk
#1 -

Comentariu nou
Reprezentanții proiectelor ediției a șaptea se vor întâlni în această toamnă la București pentru a participa la o rezidență de lucru intensiv. În cadrul acesteia vor fi organizate masterclass-uri cu cineaști consacrați, workshop-uri https://testmyspeed.onl/, întâlniri one-to-one și de grup.
Ciska lansează clipul piesei “Rău mă doare inima” - o poveste cu mesaj puternic despre mirajul iubirii
seooo
#2 -

seo
This is my first time i visit here. I found so many interesting stuff in your blog especially its discussion. From the tons of comments on your articles, I guess I am not the only one having all the enjoyment here keep up the good work..The post is written in very a good manner and it contains many useful information for me. https://www.posterprintcenter.com/quote?title=quote/
Ciska lansează clipul piesei “Rău mă doare inima” - o poveste cu mesaj puternic despre mirajul iubirii
patriciabrown
#3 -

good

Thank you so much for the [coreball](https://coreballgame.com/) article. It was very informative and I will be sure to read it again in the future. Keep up the good work

Ciska lansează clipul piesei “Rău mă doare inima” - o poveste cu mesaj puternic despre mirajul iubirii
patriciabrown
#4 -

Very great
It tells me a lot of useful coreball information. I will regularly visit the blog to support you.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera