Cirque Du Soleil: inca un spectacol Varekai la cererea publicului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


La cererea publicului, inca un spectacol Varekai se adauga celor sase deja anuntate, sambata, pe 6 mai, de la ora 16.30.

Biletele intra in vanzare incepand cu 10 aprilie, si sunt disponibile in Orange shop, online pe www.cirquedusoleil.com/varekai sau pe www.eventim.ro. Cele mai bune locuri, in fata scenei, sunt disponibile exclusiv in Orange shop din Baneasa Shopping City.

Fanii Cirque du Soleil vor putea gusta din lumea sa magica intr-un preambul al impresionantului spectacol Varekai, care va avea loc in Baneasa Shopping City pe data de 2 mai, 2017. Reprezentatia, un scurt fragment din Varekai, va fi o premiera pentru piata centrelor comerciale romanesti si va face parte dintr-un spectacol ce reprezinta apogeul unei campanii dedicate aniversarii a noua ani.

Varekai este o productie clasica Cirque du Soleil, care a fost apreciata la nivel international si a uimit 10 de milioane de spectatori din intreaga lume, de la premiera sa din 2002, la Montreal. ”Varekai” inseamna "oriunde" in limba rroma, limba hoinarilor universali, si se mandreste cu o distributie internationala de 50 de interpreti si muzicieni.

Uluitor, coplesitor, Varekai este o extravaganta acrobatica ce va purta publicul romanesc intr-o calatorie extraordinara. Urmand leitmotivul Icarului, fanii vor vedea demonstratii uimitoare de acrobatii aeriene la inaltime si artisti gata de salturi desavarsite, ce sfideaza gravitatia, precum futuristul, intensul “Leagan Rusesc”, in care acrobatii sar de la un obiect aflat in miscare la altul.

Despre Cirque du Soleil:

Istoria Cirque du Soleil a inceput in 1984, de la un grup de 20 de artisti de strada. Astazi este o importanta organizatie cu sediul in Quebec, ce ofera divertisment de inalta tinuta artistica. Compania are 4000 de angajati, incluzand mai mult de 1300 de artisti din aproape 50 de tari diferite. Peste 160 de milioane de spectatori din mai multe de 400 de orase din aproape 60 de tari de pe toate continentele s-au lasat uimiti si incantati pana acum de Cirque du Soleil.

Pe aceeasi tema:
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera