Cine este tanarul care a provocat prabusirea tavanului dintr-un cinema din Focsani

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Focsaniul a fost astazi in atentia presei - iniatial s-a crezut ca un barbat a detonat un explozibil, insa in urma investigatiilor adevarul s-a aflat si nu implica nicio explozie:

Barbatul a vrut sa mearga la film dar, cum nu era program, agentii de paza l-au indrumat catre iesire. Barbatul s-a incapatanat si a refuzat sa plece. Atunci, paznicii au vrut sa-l dea afara, l-au luat pe sus, dar acesta s-a prins de cateva obiecte de mobilier si, in acel moment, cateva bucati din izolatia tavanului au cazut si l-au ranit.

1.jpg
Sala de cinema in prezent

Echipa pirotehnica a SRI a fost chemata la fata locului de ISU. Impreuna cu anchetatorii, pirotehnistii au securizat perimetrul si au verificat daca exista urme de material exploziv. Nu s-au constatat astfel de urme.

Sala de cinema din Focsani a fost insa devastata, iar cel care a provocat dezastrul se numeste Mihai Pelin, are peste 20 de ani si este din localitatea Popesti-Vrancea.

2.jpg
Sursa foto

Pe aceeasi tema:1 comentariu

Cine este tanarul care a provocat prabusirea tavanului dintr-un cinema din Focsani
chillysnorkel
#1 -

Sala de cinema din Focsani
Sala de cinema din Focsani a fost insa devastata, iar cel care a provocat dezastrul se numeste Mihai Pelin run 3, are peste 20 de ani si este din localitatea Popesti-Vrancea.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera