Cine este si ce a avut de zis barbatul care a vizitat toate cele 197 de tari ale lumii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Irlandezul Johnny Ward, dupa 10 ani de zile si multe peripetii, a reusit sa viziteze toate cele 197 de tari ale lumii. El a fost arestat de doua ori, spitalizat in peste 20 de tari, a dat mita autoritatilor, a fost jefuit si a mai trecut prin multe alte aventuri, dar iata ca a reusit.

Dupa ce a ajuns la destinatia finala, Norvegia, el a spus: I’m a little hungover. We had a lot of champagne.

1.jpg

Ward, 33 de ani, a ales Norvegia ca destinatie finala deoarece este foarte aproape de Irlanda. Inainte de a ajunge la finish, barbatul a vizitat Arabia Saudita si Yemen, tari despre care a spus ca i-au oferit o adevarata provocare.

Saudi Arabia doesn’t even have a tourist visa and I spent nearly $1000 on paperwork, and ended up getting sponsorship to visit, when I clearly wasn’t there on business. emen is in the middle of a full-on civil war. I’d tried and failed to get there five times. By chance I ended up meeting the grandson of the King of Socotra, who bribed Yemeni officials and I ended up hitching there on a cement cargo ship. I’m so grateful to be in this position. I think only about 100 people have done this [visited all the world's countries] in history.

2.jpg

Ward a notat povestile sale pe blogul Onestep4ward si a petrecut intre 2 si 3 saptamani in fiecare tara in care a ajuns. El a facut si bani din aceste calatorii si datorita blogului sau a castigat mai mult de 150.000 de dolari. In prezent are propria sa agentie de digital.

3.jpg

4.jpg
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera