Cine este romanca ale carei bijuterii sunt purtate de Beyonce si Michelle Obama

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Beyonce a afisat la petrecerea Harvey Weinstein, ce a fost organizata dupa ceremonia de decernare a premiilor Oscar, bijuterii de peste 100.000 de dolari. Artista a purtat si un inel creat la comanda de Narcisa Pheres, o creatoare de bijuterii nascuta in Romania.

Piesa, care avea un diamant urias sub forma de inima, a fost estimata la 15.000 de euro.

rs-140117130046-1024michelle-obama-beyonce-inauguration-hugging-washingtondcms011714-465x390.jpg

Bijuteriile Narcisei Pheres sunt astazi achizitionate de numeroase celebritati din Statele Unite. Michelle Obama a optat pentru un inel realizat din aur alb si Ice Diamonds, gri si verzi, pe care l-a purtat la ultimul discurs al lui Barack Obama in calitate de presedinte al Statelor Unite.

michelle-obama-a-purtat-o-bijuterie-creata-de-o-romanca-la-ultima-aparitie-in-calitate-de-prima-doamna.jpg

Beyonce, Michelle Obama, Chrissy Meitz, Marcia Gay Harden, Tori Kelly sau Tracee Ellis Ross sunt insa doar cateva dintre personalitatile ce au ales sa ii cumpere creatiile.

narcisa-pheres.jpg

Narcisa Pheres s-a nascut in Romania, dar a reusit sa isi faca cunoscut numele atat in Japonia, cat si America, iar asta datorita bijuteriilor gandite de ea.

Am terminat Facultatea de Filologie la Universitatea Bucuresti, iar apoi am plecat in Japonia, la Tokyo mai exact, unde mi-am continuat studiile. Ulterior, am ramas in aceasta tara minunata. Am lucrat initial pentru o firma de antichitati, bijuterii si arta. Eram mereu in contact cu pietrele pretioase. Clientii au inceput sa imi ceara sa schimb designul la unele piese si asa am descoperit ca imi place foarte mult sa desenez, sa creez bijuteriiā€

61314607.jpg
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera