Chef Florin Dumitrescu despre testingul Metropotam - "Sandvisurile nu arata ca in pozele respective"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Asa cum deja stie tot internetul, saptamana trecuta am testat sandvisurile lui Chef Florin Dumitrescu. Nu am fost de rea credinta, ne asteptam chiar sa fim placut surprinsi de aceste sandvisuri, care din descriere promiteau sa fie "altceva".

Din pacate, am fost extrem de dezamagiti, lucru care s-a regasit si in articolul nostru. Parerile noastre au fost sustinute vizual si de poze cu sandvisurile respective, din care oricine putea sa-si formeze o parere, macar in ceea ce priveste cantitatea de paine vs. cantitatea de ingrediente.

Intr-un interviu dat pentru revista Good Food (si pe care va recomandam sa-l cititi integral, in cazul in care va intereseaza acest subiect), chef Florin Dumitrescu spune urmatoarele despre "scandalul" sandvisurilor sale, pornit de la articolul Metropotam:

"Gustul e relativ. Unui om poate sa ii placa sau nu. Toata controversa asta nu stiu de la ce a pornit, pentru ca sandviciurile nu arata ca in pozele respective. Chiar eram curios daca poza a fost facuta inainte sau dupa ce s-a mancat din sandvici. Faptul ca s-a spus ca sandviciul este scump la 13,5 lei, asta iarasi mi se pare un pic deplasat. Exista sandviciuri si mai scumpe in piata."

Dorim sa clarificam acest aspect: toate pozele au fost facute inainte de a gusta sandvisurile. Am incercat sandvisurile cu buna credinta, nu am "furat" din ingrediente, pur si simplu ne-am dorit sa oferim cititorilor nostri imaginea exacta a sandvisurilor.

Este posibil ca chef Florin Dumitrescu sa nu fi avut curiozitatea de a incerca sandvisurile pe care le promoveaza. S-ar putea ca si el sa aiba o surpriza.

In orice caz, oricine isi va cumpara un "sandvis Florin Dumitrescu" isi va da imediat seama daca "am furat" din ingrediente la testing sau daca totul a fost pe bune.

In ceea ce priveste pretul, noi ne sustinem punctul de vedere si spunem inca o data ca este unul mare, mai ales pentru ceea ce ofera. Sau, altfel spus, nu isi face banii.

Bineinteles ca exista si sandvisuri mai scumpe, la fel cum exista si sandvisuri mai ieftine, dar nu despre asta e vorba, nu este un argument.

"Faptul ca Metropotam a scris chestia asta nu m-a deranjat atat de tare. In momentul de fata, lumea stie ca eu am sandviciuri. Sincer, faptul ca a existat acel test cu sandviciuri in urma caruia a iesit o publicitate negativa atat de mare, pe mine m-a ajutat fiindca a devenit viral.

Din aceasta saptamana, cand sandviciurile vor fi disponibile in mai multe magazine, omul va vedea singur care e diferenta. Deranjul nu a fost de la valul de oameni care au preluat mot-a-mot tot ce a scris o persoana intr-un birou si au inceput sa atace fara sa testeze produsul. Ok, cei de la Metropotam le-au cumparat, le-au gustat, au zis "bai, nu e bun, e banal, e jalnic, ne minte asta!" Lumea e libera sa vorbeasca absolut orice.

Dar ce te faci cand bloggeri care nu au treaba cu partea culinara preiau pur si simplu ceva negativ, fara sa testeze sandviciul!  Daca dau copy/paste la ceva, fara ca aia sa fie parerea ta, mi se pare, vorba lui Razvan Exarhu, ca 'Am murit degeaba la revolutie'."Aici suntem de acord cu Chef Florin Dumitrescu. Foarte multe publicatii si bloggeri ne-au preluat articolul copy/paste (in unele cazuri in mod flagrant si deranjant, fara link spre sursa si cu watermark taiat de pe poze: vezi EVZ, Can-Can, Romania Tv etc.), fara sa testeze la randul lor sandvisurile in cauza.

Ne bucuram ca parerea noastra a fost preluata de atat de multa lume, insa ni se pare ca a fost preluata mai mult de dragul scandalului si nu din alte rationamente.

Parerea noastra ramane: sandvisurile lui Chef Florin Dumitrescu sunt "banale spre oribile si scumpe". In cazul in care aveti dubii, va rugam, testati-le si reveniti cu pareri.

Mai multe poze cu sandvisurile lui Chef Florin Dumitrescu

Pe aceeasi tema:3 comentarii

Chef Florin Dumitrescu despre testingul Metropotam - "Sandvisurile nu arata ca in pozele respective"
Ana
#1 -

Mi-am dat seama din poze...

Nici nu am nevoie sa le testez ca sa-mi dau seama ca sunt niste sandwich-uri ordinare DAR foarte scumpe!!!!!
D-le Chef Florin Dumitrescu, privind pozele, imi dati voie sa fiu de acord cu acesti oameni ca arata ca niste sandwich-uri ordinare?!??!?!?

Chef Florin Dumitrescu despre testingul Metropotam - "Sandvisurile nu arata ca in pozele respective"
mik
#2 -

Comentariu nou

Ca un "dezgustator" al acestor sandwichuri, potsa iti spun ca esti si prost daca poti compara Revolutia cu niste porcarii de sandwichuri. Ca ma enervase destul gustul lor, dar , bai, discursul tau e idiot. Probabil ca atat poti. Trist.

Chef Florin Dumitrescu despre testingul Metropotam - "Sandvisurile nu arata ca in pozele respective"
mik
#3 -

Comentariu nou

Revin, si il sfatuiesc pe acest bucatar (chefii sunt mult mai pregatiti), sa mai faca niste scoli prin Franta de ex. Scoala lui Paul Bocusse...sa vada cam ce inseamna chef, studiu, modestie, arta culinara, experienta si ce inseamna sa iti pui numele pe ceva care merita. Ai petrecut multi ani gatind. Si atat. Nu ne mai luati de prosti. Suntem capabili sa vedem mai mult decat ni se prezinta la tv. Nu ne impresioneaza o gluma, o.lauda de sine sau un papion cool. Uita te la adevarati chefi, care au scoli culinare, la care se fac rezervari cu saptamani inainte...dar care vorbesc civilizat, arata respect si sunt modesti. Aia sunt chefi. Din partea mea nu-i rusine sa vrei sa faci un ban. Dar mai lasati-ne cu trendul.asta "artizanal", "handmade", "retete proprii","delicatese" etc...Unde te uiti , numa'bacanii...totul e "din sat" sau "concept". Nu sunteti nici macar aproape. Dar ne credeti idioti. Asa ca reactia negativa vine de aici. Zi ca vinzi sandwichuri cu aia si aia, pune 7 lei pretu' si manaca si camionagiul si functionarul si oricine vrei tu. Ca la reclama pompoasa ne asteptam la un deliciu.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera