Cele mai interesante bloguri de travel romanesti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ne plac calatoriile si ii admiram pe cei care bat lumea in lung si in lat ca sa descopere cele mai minunate locuri.

Multi dintre acestia nu s-au multumit doar cu calatoriile si au decis sa isi impartaseasca experientele. De aici, au aparut blogurile de travel, spatii unde oamenii posteaza impresii despre locurile pe care le-au vizitat, dau sfaturi celor care ii urmaresc si posteaza o multime de fotografii care ne fac pofta de hoinarit.

Asadar, hai sa vedem care sunt cele mai interesante bloguri de travel romanesti.

Tedoo

Brad Florescu a lucrat timp de aproape zece ani in publicitate, coordonand strategia de comunicare a grupului Realitatea Catavencu. In 009, el a lasat totul in urma si a plecat in Thailanda. De atunci, el si-a deschis un blog de travel in toata regula, unde gasim aventuri din Africa, Asia, Australia sau America.

Aventura pe ocean

Alex Cosmin, de profesie pilot, si Razvan Negoita, om de afaceri, au decis la finalul anului 2012 sa faca turul lumii pe mare. Fiind pasionati de sporturi extreme, s-au hotarat sa construiasca un catamaran, un fel de penthouse pe apa.

Mojo, caci asa se numeste ambarcatiunea, primeste acum oameni din toata lumea care vor sa faca o croaziera prin insulele virgine din Marea Andaman.

Ralu calatoreste

Raluca este ghid de turism national si international, avand licenta in New York City.

Ea a lansat si Trip to Romania, care ofera sercicii de concierge strainilor. Dincolo de transferul la si de la aeroport, Raluca ofera si circuite turistice, in functie de programul clientului.

Lipa Lipa

Simona merge deja de cativa ani lipa-lipa prin lume.

Ii place sa calatoreasca, adora extremele si mai mereu o gasesti in alta parte. Din aventurile sale colectioneaza vederi si se caracterizeaza ca find Digital nomad.

Surorile calatoare

Ramona si Simy sunt doua surori pasionate de calatorii. Fie ca vorbim despre Romania sau despre o destinatie exotica, cele doua scriu cu aceeasi placere.

In plus, iubesc Bucurestiul, dedicand un mare spatiu orasului pe blogul lor.

Imperator Travel

Cezar Dumitru lucreaza in marketing si comunicare de ani de zile. Pana acum, a vizitat 89 de tari de pe intreg mapamondul.

Pe blogul sau gasiti informatii despre mijloacele de transport in comun pe care le puteti folosi in calatorii, dar si despre ultimele tehnologii descoperite in calatoriile sale.

Blogul de calatorii

Blogul Alexandrei are deja sapte ani de cand ne poarta prin calatoriile ei.

Marea pasiune a Alexandrei este muntele. Oriunde ar fi, face multe fotografii si vrea sa surprinda cat mai multe cadre care sa ii inspire si pe altii sa calatoreasca.

Travel Girls

Loredana si Narcisa sunt doua galatence care ne impartasesc povestile lor din timpul calatoriilor.

Ele au deschis blogul in 2011, povestind aventurile din turul Romaniei cu rucsacul in spate. De atunci, Travel Girls a devenit unul dintre cele mai urmarite bloguri de profil din Romania.
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera