Cele mai importante evenimente care au loc in aceasta toamna la Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca vara trecuta am facut o lista cu 50 de evenimente mari (puteti sa citit aici lista pentru a va face o idee despre cum a aratat vara asta la capitolul festivaluri si concerte), acum va propunem o lista cu 10 evenimente importante de toamna la care trebuie neaparat sa ajungeti.

Chiar daca se lasa frigul, asta nu inseamna ca dispar si evenimentele faine. Uite la ce puteti merge toamna asta in Bucuresti.

PLUM Festival

Are loc pe 25 si 26 Septembrie la Fabrica Pionierul. V-am vorbit deja despre line-up, care ii numara, printre altii, pe Dj Fresh, Breach, Digitalism, Henrik Schwarz, Miss Kittin, Phaleh, PillowTalk, Jasper James, Laura Jonesc, Woz, Golan, Silent Strike, Khidja, Nopame, Ada Kaleh, The Model si Fouchat.

Anim'est 10

Festivalul Internaţional de Film de Animaţie Anim'est este cel mai mare festival de film din Bucuresti si unul dintre cele mai importante festivaluri de film de animatie din Europa. Are loc intre 2 si 11 Octombrie la Cinema Studio, Cinema Elvira Popescu, Carol 53.

Electronic Beats

Electronic Beats este un festival urban de muzica electronica ce are loc pe 2 si 3 Octombrie, in patru locatii diferite: Atelierul de Productie, Guesthouse, Studio Martin si Control. Line-ul ii include pe Brandt Brauer Frick with Beaver, Francesca Lombardo, Hudson Mohawke, Ten Fé si Totally Enormous Extinct Dinosaurs (TEED).

unnamed.png

International Tattoo Convention Bucharest 2015

In weekendul 9-11 Octombrie la Palatul Bragadiru se vor aduna cei mai tari artisti tatuatori. Iti poti face o programare pentru un tatuaj pe care sa ti-l bata chiar acolo.

Concert Joe Satriani

Un eveniment pe care noi il asteptam cu sufletul la gura. Are loc pe 12 Octombrie la Sala Polivalenta. Biletele sunt intre 95 si 225 de lei.

Romania International Film Festival

Este un eveniment cinematografic ce prezinta filme care nu sunt distribuite in circuitul multiplexurilor, va avea loc intre 19-25 octombrie la Cinema Union din Bucuresti.

Festivalul International de Teatru

Se va desfasura intre 23 Octombrie si 1 Noiembrie. Puteti vedea aici ce spectacole vor veni la Bucuresti in cadrul festivalului.


Sursa foto

Angajatori de Top 2015

Are loc pe 23 si 24 Octombrie la Sala Palatului.

Festivalul Interval

Interval inseamna 100 de ore de muzica non-stop, 80 de artisti si trei scene, intre 27 Noiembrie si 2 Decembrie. Locatii: Gueshouse si FORM. Line-up il vom anunta in curand. Bilete aici.

Concert Nightwish la Bucuresti

Concertul are loc pe 10 Decembrie la Romexpo. Biletele pornesc de la 180 de lei si ajung pana la 310 lei.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera