Cele mai frumoase 25 de saruturi din 2013

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

2013 a fost un an plin de evenimente dramatice, de proteste, conflicte, dezastre naturale etc. Cu toate acestea, dragostea a fost prezenta chiar si in mijlocul evenimentelor mai nefericite. 

Multa lume s-a sarutat la protestele din mai multe mai tari, s-a intamplat si la protestele de la noi.

Slectia de mai jos apartine celor de la Mashable, poza bonus este adaugata de noi. Vezi si care sunt cele mai romantice locuri din Bucuresti pentru un sarut perfect si de ce se saruta oamenii - explicatia stiintifica.

Sirena

Poza a fost facuta in februarie 2013, la acvariul din Sao Paulo, in timpul unui spectacol oferit de "sirena" Mirella Ferraz. Aceasta a vrut sa-i arate un pic de iubire unuia dintre spectatori.


Sarbatorire

Un tunisian isi saruta baietelul in timpul unei manifestari de sarbatorire a plecarii dictatorului Zine El Abidine Ben Ali.


Iron Man

O femeie l-a surprins pe Iron Man cu un sarut in timpul unei prezentari de la International CES 2013 din Las Vegas.


Anul Nou chinezesc

Un participant la o festivitate de la Templul Pamantului din Beijing saruta un sarpe cu ocazia Noului An Chinezesc.

2013 a fost anul Sarpelui.


Casatorie multipla de Sf. Valentin

Mai multe cupluri se saruta intr-o piscina comuna la o casatorie multipla din Lima, de Sf. Valentin. Peste 200 de cupluri s-au casatorit in acelasi timp.


Sarut pisicesc

Stapana unei pisici isi manifesta dragostea fata de aceasta cu un sarut. Momentul a fost surprins la o expozitie de feline organizata de Kirgyzstan, Kazakhstan si Uzbekistan.


Comemorare

O femeie saruta un suporter cu o masca a presedintelui Hugo Chavez la o manifestare de comemorare a 24 de ani de la Revolutia din 1989.


La mutare

Kadia Sy il saruta pe Taylor Mead, un poet din Generatia Beat. Sarutul a fost surprins cand Mead s-a vazut nevoit sa se mute din apartamentul in care a locuit timp de 34 de ani.


Cuplu spaniol

Un cuplu se saruta pe Ramblas din Barcelona in timpul sarbatorii Sfantului George, cand se obisnuieste ca baietii sa ofere trandafiri fetelor, iar fetele ofera carti baietilor.


Alinare

Sora unui prizonier indian din Pakistan ii ofera un sarut de alinare sotiei prizonierului. Acesta a primit pedeapsa cu moarte pentru spionaj.


Ultimele clipe

Fiica unei femei bolnave de cancer la san saruta mana mamei aflata pe patul de moarte intr-un spital din Tehran.


Cuplu indragostit

Un cuplu de indragostiti se saruta pe o banca din Beijing.


Dragoste unei celebritati

Alec Baldwin isi duce sotia in brate si o saruta cu pasiune la festivalul de film de la Cannes.


Un sarut trimis publicului

Petra Nemcova trimite un sarut publicului de la premiera filmului All Is Lost, prezentat la festivalul de film de la Cannes.


Ceremonia de absolvire

Un evreu ultra ortodox saruta un soldat ultra ortodox la ceremonia de absolvire a stadiului militar din Israel.


Prima nunta gay din Franta

O poza care o sa ramana in istorie: Vincent Autin si Bruno Boileau se saruta in fata unei multimi de oameni, fiind primul cuplu gay care s-a casatorit in Franta dupa legalizarea casatoriei intre persoanele de acelasi sex.


Protestatari

Un cuplu se saruta in piata Gundogdu din Izmir (9 iunie), unde protestatarii au campat ca parte din protestele anti-guvernamentale din Turcia.


Olimpiadele paralimpice

David Wier din Marea Britanie, participant la Olimpiadele Paralimpice, isi saruta fiul dupa ce a castigat medalia de aur.


Concurs de saruturi

Festivalul Qixi este un fel de Ziua Indragostitilor in varianta chinezeasca si este sarbatorita de 2600 de ani. Cu aceasta ocazie, anual au loc si concursuri de sarutat.


Trei dorinte...

Pe 14 august Taiwanul a oferit cadou Olandei mai multi pesti koi cu ocazia inceperii festivalului Holland Koi Show, cea mai mare expozitie de pesti koi din lume.


Reconstituirea

Veteranul de razboi Jerry Yellin si sora medicala Gloria Bullard reconstituie celebrul sarut din Times Square.


Sarut in semn de protest

Un barbat incearca sa impiedice un cuplu care se saruta in fata parlamentului marocan. Gestul face parte dintr-un protest impotriva arestarii si judecarii a trei adolescenti care au incalcat "decenta publica", postand pe Facebook poze cu doi dintre ei sarutandu-se.


Gay Pride

Doi travestiti se saruta in timpul paradei Gay Pride de pe plaja Copacabana din Rio de Janeiro.


Ziua mortilor

In America Latina de Ziua Mortilor oamenii obisnuiesc sa viziteze mormintele celor apropiati. Insa, de cativa ani, tinerii din Brazilia organizeaza cu aceasta ocazie si un Zombie Walk. Cei doi tineri se saruta inainte de o astfel de parada.


Sarut spumos

Studentii de la Universitatea St. Andrew, din Scotia, obisnuiesc ca in fiecare an sa se acopere din cap pana-n picioare cu spuma de ras pentru a onora 'familia academica'. Nu prea intelegem gestul, dar ne place poza cu cei doi impartind un sarut "spumos".


Bonus: Sarut la protestele din Bucuresti

Baietii de la Casa Jurnalistului au surprins acest cuplu sarutandu-se la protestele din Bucuresti impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana.

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera