Cele mai bune aplicatii de dating pentru femei LGBT

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tinder-ul si Grindr-ul au schimbat puternic lumea dating-ului si a cuplatului online, dar au lasat loc si pentru aplicatii dedicate exclusiv femeilor.

Din pacate nu exista prea multe, aproape deloc, cum pentru Tinder exista Coffee Meets Bagel sau Hinge si pentru Grindr exista Hornet sau Jack’d, pentru HER- singura aplicatie ok si functionala pentru femei LGBT nu prea exista alternative, insa cateva din aplicatiile de dating existente s-au adaptat.

HER este de departe ce mai buna aplicatie pentru femei. Ca in majoritatea aplicatiilor trebuie sa te loghezi cu Facebook-ul. Cu HER poti sa afli imediat daca cineva te place (ceea ce e si bine si rau) pentru ca respingerea devine putin mai evidenta decat pe Tinder, iar dupa ce ai un match, daca nu incepi o conversatie, aplicatia pune intrebari de 'spart gheata', destul de funny ( de exemplu -What was the candy you were addicted to as a kid sau What is the best filling for a sandwich), care te pot ajuta sa treci de acel prim hello putin awkward.

her-4-720x720.jpg


OkCupid are optiunea, spre deosebire de Tinder, de a-ti arata numai femei interesate de femei. Asta nu garanteaza insa ca nu vrei primi o groaza de mesaje dubioase, fara sa ai vreo compatibilitate.

ok-cupid-720x720.jpg


Desi Tinder-ul are optiunea de a arata numai femei, asta nu inseamna ca ele sunt exclusiv interesate de femei, sau in cautare de ‘a pussycat to join a snuggle fest’ cu partenerul. Totusi, cu putina rabdare, Tinder-ul functioneaza si e probabil aplicatia cea mai user friendly si iti va arata intr-un final acea Tinderella pe care o cautai <3.

tinderinner.jpg
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera