Cel mai mare tablou colectiv din Romania se picteaza in luna iulie la Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Romanii se pregatesc sa creeze cel mai mare tablou colectiv din tara, o opera de arta ce se va alatura unui proiect social paneuropean, menit sa calatoreasca timp de un an pe intregul continent si sa adune inspiratie din fiecare cultura.

Proiectul poarta numele de #Togetherness si a inceput deja in Basel, Elvetia, urmatoarea oprire fiind chiar in Romania, la Bucuresti.

"Acoperind peretii atelierului Painting Room Bucuresti cu coli albe de hartie si punand in valoare forma si dimensiunea specifice spatiului nostru, aducem in Romania un nou concept: #togetherness. Este distractiv, plin de culoare si, cel mai important, este impresionant!", promit creatorii Painting Room Bucuresti.

Intre 1 si 7 iulie, esti invitat sa pictezi pe una dintre cele 42 coli de hartie ceea ce vei dori, continuand ceea ce au inceput cei de dinaintea ta sau incepand ceva complet nou.

Evenimentul se adreseaza oricui, nu doar celor talentati la pictura, singura conditie de participare fiind sa iti rezervi un loc din timp.

Incepand din 2018, Painting Room Bucuresti, alaturi de peste 180 de ateliere Closlieu din intreaga lume, promoveaza prin Jocul Picturii mai multa autonomie, spontaneitate si entuziasm pentru toti copii, "de la 3 la 99 de ani".

Tinerii care au adus conceptul Closlieu in Romania au, astfel, un obiectiv clar. "Sa le oferim copiilor nostri o lume in care sa se joace si sa creeze mai mult, o lume in care sa nu fie judecati si ingraditi, o lume adaptata la un viitor incert in care puterea lor creatoare va face diferenta", spun acestia.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera