Ce spune organizatorul Zilei fara pantaloni la metrou despre amendarea participantilor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Contactat de Metropotam.ro, organizatorul evenimentului No Pants Day (Ziua fara pantaloni la metrou) a declarat urmatoarele despre amenintarea Metrorex de a-i amenda pe bucurestenii care iau parte la eveniment:

1. Nu renuntam la eveniment, motivatia Metrorex ni se pare o abordare traditionalista, conservatoare, fara o baza reala.

2. Este eveniment tip flash mob, de aceea nici nu am cerut autorizatie de la Metrorex, doar acces foto-video, care nu ne-a fost oferit. O cartela de metrou valida este suficienta ca sa putem intra la metrou.

3. Daca vara este ok sa circuli in pantaloni scurti, cateodata mai scurti decat o pereche de boxeri, ce motiv legal ar putea avea Metrorex sa ne amendeze?

4. Ne bucuram de faptul ca Metrorex da declaratii de presa dar noua inca nu ne-a raspuns la email, unde am intrebat urmatorul lucru:

"Buna ziua, conform convorbirii telefonice avute in prealabil cu doamna de la relatii publice (nu am tinut minte numele sau daca s-a prezentat) doresc informatii despre motivatia de neacceptare a evenimentului "No Pants Subway Ride" de acum un an sau doi, in special documentele sau hotararile care au reglementat si au dus la acesta decizie"

Pe aceeasi tema:
1 comentariu

Ce spune organizatorul Zilei fara pantaloni la metrou despre amendarea participantilor
ss
#1 -

Comentariu nou

Rromanistanul nostru medieval, scapat de sub comunism, a fost gata sa absoarba toate obiceiurile proaste din vest cu viteza unui burete nou si super uscat, scapat din greseala in closet. Pe langa obiceiurile noastre mioritice ca: omorul si violul la bautura, poluarea padurilor si apelor cu deseuri mai ales de 1 Mai si dup-aia toata vara si toamna, manelele date la maxim in padure, simultan din toate masinile plugarilor veniti la gratare , iata ca am preluat si mizeriile homosexualilior din vest: Valentine's Day, Gay parade, Halloween si ultima fitza: Ziua fara pantaloni la metrou. La fel ca jidanii redactiei Charlie Hebdo, fara respect pentru nimeni si nimic, asa si rromanasii nostri au vrut sa-si bage picioarele la propriu in prezenta copiilor, femeilor si batranilor din statiile de metrou si sa apara ca niste dezaxati in public, pentru a arata lumii cat de liber gandesc ei in mortii lor. Gen. Noroc ca inca Rromanistanul nostru manelizat, becalizat si ultra ortodox, mai are inca puterea sa interzica libertatea de exprimare inteleasa prost de o degeneratie emoida, cu creierii prajiti de la iarba fumata zilnic in pauze in wc-ul scolii.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera