Ce nu se arata la TV - abuzurile Jandarmeriei la Pungesti, 2 decembrie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In aceasta dimineata Jandarmeria a intervenit cu brutalitate in tabara de rezistenta de la Pungesti.

40 de persoane au fost retinute, iar drumul Silistea - Pungesti a fost blocat, fara explicatii, asa cum se poate vedea din filmarea de mai jos.

Compania Chevron a anuntat printr-un comunicat trimis azi-dimineata ca, incepand cu ora 7, s-au inceput lucrarile de amenajare a drumului de acces spre terenul concesionat de companie in zona localitatii Silistea-Gumesti, unde au ajuns mai multe utilaje.

Urmariti filmarea de mai jos, dupa care cititi ce a declarat Ponta despre actiunile jandarmilor de la Pungesti:

"Cred ca Romania poate fi o tara democratica si puternica daca toti respectam legile si daca nu acceptam - si nu vom accepta - ca 20, 30, 50, 70 de oameni sa incalce legea. Acolo e vorba despre o proprietate privata. Cei de la Chevron isi pun gard, isi pazesc o propietate privata. Si daca era vorba de proprietatea privata a oricarui om din aceasta tara, chiar si de terenul de la Nana, tot la fel procedam, si anume daca veneau niste oameni care ocupau ilegal un teren trimiteam fortele statului ca sa aplice legea."

Va lasam pe voi sa trageti concluziile:

Abuzurile jandarmeriei la Pungesti 2 decembrie 2013

1 comentariu

Ce nu se arata la TV - abuzurile Jandarmeriei la Pungesti, 2 decembrie
Andrei
#1 -

Ce frumos defilau

Cu doua zile in urma jandarmii defilau tantosi prin fiecare oras resedinta de judet si erau aclamati de zeci de mii de creiere spalate. Poate incet-incet incepeti sa va dati seama ca toate aceste defilari nu au fost nimic altceva decat niste demonstratii de forta...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera